Retete culinare: Friptura de porc marinareasca
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Retete culinare: Friptura de porc marinareasca

Retete culinare: Friptura de porc marinareasca

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete culinare: Friptura de porc marinareasca
Friptura de porc marinareasca

Ingrediente necesare - Friptura de porc marinareasca - pentru 10 portii:
1,500 kg carne de porc pentru fripturi, 200 ml ulei, 100 g ceapa, 150 ml vin, 50 g lamaie, sare, piper, foi de dafin, dupa gust.

Mod de preparare - Friptura de porc marinareasca
Carnea se spala, se zvanta si se portioneaza cite doua bucati la portie.
Bucatile de carne se amesteca cu ceapa curatata si taiata marunt, cu vinul, piperui, foile de dafin, sarea zeama de lamaie, 1/2 din cantitatea de ulei si se pastreaza la frigider cca 24 ore pentru macerare.

Dupa macerare, carnea se bate cu ciocanul de snitele si se inabusa in uleiu! ramas, cu putina apa. Cind carnea este bine patrunsa se scoate intr-un vas, iar in sosul ramas se adauga toate componentele de la macerare si se inabusa cca 20 minute. Cind sunt gata, se paseaza prin strecuratoare peste bucatile de carne.

La servire se asaza bucatile in farfurie cu sosul respectiv si garniturile alese.






Acest articol a fost citit de 6439 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau