Retete culinare - Retete Paste – Miel la cuptor
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Retete culinare - Retete Paste – Miel la cuptor

Retete culinare - Retete Paste – Miel la cuptor

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete culinare - Retete Paste – Miel la cuptor
In acest an, pentru masa festiva de Paste, incearca o reteta de Miel la cuptor, cu crusta de ierburi. Aceasta reteta de Miel la cuptor este usor de preparat si este gata cat ai clipi. Serveste Mielul la cuptor cu garnitura de piure de cartofi si telina si cu sparanghel cu vinegreta de rosii, si toata lumea va tine minte aceasta masa de Paste.

Ingredientele necesare prepararii unei retete de Miel la cuptor cu crusta de ierburi sunt:

1 coasta de miel
2 catei de usturoi, feliati
1 lingura ulei de masline extravirgin
1/4 lingurita otet din vin rosu
1/4 lingurita sos soia
1-1/2 lingurita piper negru
1-1/2 lingurita cimbru uscat
2 linguri rozmarin proaspat, maruntit
2 linguri maghiran proaspat, maruntit

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200° C. Cresteaza carnea de miel si introdu in adanciturile create felii de usturoi. Intr-un bol mic, amesteca uleiul de masline, otetul, sosul de soia, piperul si cimbrul. Freaca friptura de miel cu acest amestec. Acopera apoi cu un strat uniform de rozmarin si maghiran. Asaza friptura de miel intr-o tava nu foarte inalta si baga la cuptor. Redu temperatura la 160° C. Lasa la cuptor circa 30 de minute, apoi scoate mielul si tine-l acoperit 5-10 minute. Serveste friptura de miel cu crusta de ierburi calda.






Acest articol a fost citit de 2465 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau