Sarmale
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Sarmalele

Sarmalele

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Sarmalele
Sarmale



Ingrediente:

500 gr. Carne (amestec vita si porc)

o ceasca orez

o ceapa

2 linguri bulion de rosii

2-3 linguri ulei

foi de dafin

sare si piper



Mod de preparare:

Se ia carnea amestec porc si vita.
Se da carnea prin masina de tocat, se adauga orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt si usor rumenita in ulei, sare si piper.



Se aleg frunze intregi de varza acra, se intind pe masa, se scot cu grija partile groase ale frunzelor, cotoarele si se taie daca sunt prea mari.

Se pune tocatura in mijlocul foii de varza, se infasoara sarmalele si se asaza in cratita in care s-a pus un strat de varza taiata subtire.



Se acopera sarmalele cu varza taiata si se toarna deasupra bulion de rosii, 1 pahar de apa, 2-3 linguri ulei, foi de dafin si se lasa sa fiarba inabusit, acoperit cu capac, la foc mic timp de 1 oa si jumatate - 2 ore.



La sfirsit se pun in cuptor pentru ca a se rumeni frumos.



Pofta Buna!








Acest articol a fost citit de 4179 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau