Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci

Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci

Ingrediente:
1 kg carne tocata porc (sau amestec)
1/2 kg ciuperci
1/2 kg praz
frunze de vita
100 gr orez
100 gr bulion
1 legatura marar
1 ou
sare
piper
cimbru
boia

Mod de preparare:
Tocam prazul si ciupercile.
Prazul il calim in putin ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ciupercile si le calim si pe ele putin.
Dupa asta adaugam carnea, orezul , mararul tocat marunt , bulionul si condimentele si mai lasam pe foc 10-15 minute.
Adaugam apoi oul, omogenizam si lasam sa se raceasca.
Frunza de vita o oparim cu apa fiarta si o lasam apoi sa se scurga.
Impachetam sarmalutele sa nu iasa umplutura si apoi le asezam intr-o oala de lut.
Pe fundul oalei asezam cateva frunze apoi le asezam pe ele si adaugam 2 linguri de bulion.
Deasupra le acoperim din nou cu frunze, punem apa si le fierbem la foc mic.
Daca nu ne plac frunzele de vita putem sa le inlouim cu frunze de varza murata.

Pofta buna la Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci!
Craciun Fericit!

Reteta trimisa de
Rotaru Gabriela Tatiana “capsuna” in cadrul concursului Castiga un mixer vertical "Sunny Morning"







Acest articol a fost citit de 1112 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau