Creveti cu taitei la tigaie si sos de smantana
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete Peste / Creveti cu taitei la tigaie si sos de smantana

Creveti cu taitei la tigaie si sos de smantana

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Creveti cu taitei la tigaie si sos de smantana
Pentru un pranz rafinat sau pentru o cina in doi iti recomandam sa incerci o reteta de Creveti cu taitei la tigaie si sos de smantana.

Pentru a prepara Creveti cu taitei la tigaie cu sos de smantana, ai nevoie de:
300 g taitei subtiri
sare
350 g rosii
50 g ruccola
350 g creveti curatati si decorticati
4 catei de usturoi
2 linguri de margarina
200 ml de smantana
50 ml ketchup de rosii
praf de chilli

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente, intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
Se spala rosiile, se curata de seminte si se taie pulpa cuburi. Se curata ruccola si se spala, se lasa sa se scurga si se taie marunt. Se spala crevetii si se sterg. Se curata usturoiul si se taie felii.
Se incinge margarina intr-o tigaie si se parajesc crevetii aproximativ 2 minute pe ambele parti, apoi se scot. Se adauga in tigaie rosiile si usturoiul si se calesc. Se adauga smantana, bulion si creveti. Se condimenteaza cu sare si praf de chilli. Se amesteca impreuna cu taiteii si ruccola.







Acest articol a fost citit de 1765 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau