Retete culinare: Salata Nicoise
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete Peste / Retete culinare: Salata Nicoise

Retete culinare: Salata Nicoise

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete culinare: Salata Nicoise
Salata NiCoise
Ingrediente: o cutie de ton bucati, 100 g de fasole verde proaspata sau congelata, trei rosii, trei oua, 100 g masline, o cutie de file de ansoa, capatana mica de salata verde, un castravete mic, o lamiae, sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare:Pe o farfurie se aseaza frunzele spalate de salata verde, apoi se pun bucatile de ton, scurse de ulei, fasolea verde fiarta, rosiile taiate felii mici, castravetele feliat, ouale fierte si taiate in sferturi, pestele ansoa si maslinele. Din trei – patru linguri de zeama de ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper, se face un sos care se va turna peste salata.
Pofta buna!






Acest articol a fost citit de 5117 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau