Retete culinare: Cartofi umpluti cu ciuperci
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Post / Retete culinare: Cartofi umpluti cu ciuperci

Retete culinare: Cartofi umpluti cu ciuperci

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete culinare: Cartofi umpluti cu ciuperci
Ingrediente:Pentru cartofi: 4 cartofi mai mari, un borcan de ciuperci, putina paine, verdeata, putina faina, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, sare, piper. Pentru sos: 250 gr bulion, 1 ceapa, 3 linguri amestec de legume congelate, foi de dafin, boabe de piper, putin oregano, 2 catei de usturoi, ulei si sare.
Mod de preparare:
Se spala cartofii si se pun la fiert intregi, in coaja cam 15-20 minute (sa nu fie nici tari, nici fierti). Se lasa la racit iar cand sunt inca calduti se scobesc cu lungurita. Sosul: se toaca ceapa si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga legumele congelate si 1 cana de apa si se lasa sa se inmoaie bine ceapa. Se adauga rosiile cu tot cu suc, condimentele, usturoiul tocat fin si se mai lasa 5 minute.Pentru umplutura: se mixeaza toate ingredientele: ciupercile, painea inmuiata in apa si apoi stoarsa bine, ceapa, usturoiul, verdeata, faina, condimentele, sarea. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Intr-un vas se pune sosul, se mai adauga o ceasca cu apa, se aseaza cartofii umpluti, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptor 30-40 minute.






Acest articol a fost citit de 7124 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau