Retete Culinare de Post: Sarmale de post
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Post / Retete Culinare de Post: Sarmale de post

Retete Culinare de Post: Sarmale de post

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete Culinare de Post: Sarmale de post
Retete Culinare de Post: Sarmale de postIngrediente: Varza murata, 6 linguri ulei, o lingura de bulion de rosii, 4 cepe, o ceasca de orez, 1-2 legaturi de patrunjel, 1-2 legaturi de marar, stafide, sare, piper.Mod de preparare: Se curata ceapa, se spala, si se taie marunt. Se pune ulei si apa intr-o cratita si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se adauga ceapa taiata si se lasa pana se inmoaie, dupa care se pune orezul. Daca este nevoie se mai adauga apa si se lasa cateva minute sa fiarba inabusit. Se stinge focul, se lasa 10-15 minute, pana se umfla orezul, dupa care se adauga verdeata tocata marunt, sare si piper dupa gust, stafidele si se amesteca bine compozitia. Se taie foile de varza, se pune umplutura in foile de varza. Se pune ulei intr-o cratita, in straturi varza si sarmalele, se acopera cu un strat de varza tocata, se adauga bulionul si apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora.






Acest articol a fost citit de 7006 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (14)


adauga_bannerul_tau