Retete de post - Ciorba traditionala de cartofi
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Post / Retete de post - Ciorba traditionala de cartofi

Retete de post - Ciorba traditionala de cartofi

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete de post - Ciorba traditionala de cartofi
In Postul Pastelui iti recomandam sa incerci o Ciorba traditionala de cartofi. Ciorba traditionala de cartofi se prepara destul de usor si este savuroasa.

Pentru a prepara o Ciorba traditionala de cartofi ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
6 cartofi
2 ardei rosii
2 cepe
2-3 morcovi
o telina mica
4 rosii
3 linguri ulei de floarea-soarelui
piper
sare
2 linguri Secretul gustului

Cum se prepara Ciorba traditionala de cartofi:

Se curata legumele si se spala. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mica, iar ceapa se toaca marunt. Se calesc in uleiul de floarea-soarelui atat cat sa capete o usoara crusta si un gust special. Se pun apoi intr-o oala de 3 l, apoi se adauga ardeii taiati cubulete sau fasii, in functie de preferinte, se umple cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperita cu un capac.
Se curata cartofii si se taie cubulete. Se aduga si ei in oala, la fiert.
Rosiile se oparesc si se paseaza cu ajutorul unei furculite sau la blender. Se strecoara si se adauga in oala cu restul legumelor.
Dupa ce s-au fiert legumele, se adauga sare si piper dupa gust si cele 2 linguri de Secretul gustului.






Acest articol a fost citit de 1633 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau