Sarmale de post cu ciuperci
close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Post / Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Sarmale de post cu ciuperci
Poate te intereseaza si...

Sarmale de post cu ciuperci
Ingrediente:jumatete de kilogram ciupercio cana de orez3 cepe1 morcov100 ml ulei2 linguri pasta de rosii150ml suc de rosiisare, piper, marar, foi de dafinvarza murata
Preparare: Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.
Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalelee. Pe fundul oalei se pune varza tocata, sarmalele bine infasurate.Peste ele se pune apa, se pune sucul de rosii si daca se doreste un nou strat de varza taiata fin, si foile de dafin.
Se fierb la foc mic cca 1 1/2 ora, iar la final se pun la cuptor 10 - 15 min pentru a se rumeni.






Acest articol a fost citit de 8643 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (117)


adauga_bannerul_tau