Sarmale de Post
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Post / Sarmale de Post

Sarmale de Post

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Sarmale de Post
Sarmale de Post
Ingrediente:
Varza acra1/2 kg. ciuperci
o cana de orez
3 cepe1 morcov
100 ml ulei
2 linguri pasta de rosii
150 ml suc de rosii
sare, piper, marar, foi de dafin

Preparare:
Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa. Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.
Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalele. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate. Peste ele se pune apa, se pune sucul de rosii si intre randurile de sarmale se pun cate 2-3 foi de dafin.
Se fierb la foc mic cca 1 ora si jumatate, dupa care se dau la cuptor pentru a se rumeni.






Acest articol a fost citit de 4778 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (6)


adauga_bannerul_tau