Retete culinare: Tiramisu
close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete Prajituri / Retete culinare: Tiramisu

Retete culinare: Tiramisu

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete culinare: Tiramisu
Poate te intereseaza si...

Ingrediente: 300 ml espresso, 2 linguri de zahar, + inca 100 gr zahar, esenta de rom (cine vrea), 4 galbenusuri, 1/2 pahar vin alb dulce, 450 gr mascarpone la temperatura camerei, 200 gr de frisca batuta, 250 gr piscoturi (aproximativ 40 de bucati), 2 lingurite de cacao Mod de preparare: Se prepara espresso cu zahar, dupa gusturile fiecaruia, cu esenta de rom si se lasa la racit.
Se bat galbenusurile intr-o cratita cu apa fierbinte pana devin spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga vinul. Se bate crema pana cand apar mici bule la suprafata ei. Se pune la racit pana ajunge la temperatura camerei.Intr-o cratita se bate bine crema mascarpone, se adauga crema de galbenusuri racita, iar la sfarsit se pune frisca batuta si se amesteca usor.
Se iau piscoturile, se scufunda usor in cafea, unul cate unul si se pun intr-o tava intr-un prim strat, apoi se distribuie jumatate din crema cu mascarpone, se mai adauga un strat de piscoturi inmuiate in cafea si deasupra restul de crema mascarpone. Se presara deasupra cacao in ploaie.Se pune la frigider min 3 ore. Pofta Buna!






Acest articol a fost citit de 17780 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau