aperitive
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "aperitive"
Au fost gasite: 37 articole
Ciupercute false galerie
Ciupercute false
Cipercutele false sunt un aperitiv ingenios, dar usor de preparat. INGREDIENTE: • 8 oua • 100g unt • 100g sunca • 4 rosii • 2 linguri maioneza • 1 legatura patrunjel • sare • piper MOD DE PREPARARE: Fierbe ouale pana cand devin tari. Curata-le usor de coaja si taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, taie albusul pana la galbenus. Scoate galbenusurile si paseaza-le. Adauga untul, sunca [...]
body line
7 sfaturi pentru a avea o nunta de vis in anotimpul rece galerie
7 sfaturi pentru a avea o nunta de vis in anotimpul rece
Iarna poate fi unul dintre cele mai romantice anotimpuri in care sa-ti organizezi nunta. Pentru a avea o nunta de vis in anotimpul rece, trebuie sa eviti plictiseala si sa transformi acest moment intr-unul memorabil. Pentru a realiza acest lucru iti propunem cateva idei cu ajutorul carora vei uimi oaspetii si vei avea o nunta ca in povesti. 1.Sclipici si mult auriu. Auriul este in voga iarna aceasta si ajuta orice [...]
body line
Salata de vinete
Salata de vinete
Salata de vinete este cea mai la indemana salata. Salata de vinete este o specialitate culinara romaneasca preparata din vinete coapte si tocate marunt. Este important sa curatati vitetele cat mai fierbinti, daca le lasati mult in coaja, sa se raceasca pot capata un gust amar. Vinetele se coc pana cand se arde coaja, iar apoi sunt curatate si tocate marunt. Se adauga ulei si sare dupa gust. Un ingredient optional este usturoiul, ceapa, [...]
body line
Cum sa alegi un meniu de Paste deosebit
Cum sa alegi un meniu de Paste deosebit
Pastele, la fel ca orice alta sarbatoare mare, este un prilej pentru a organiza o masa festiva in familie. Si, ca orice gospodina desavarsita, daca planuiesti sa organizezi o astfel de masa festiva, trebuie sa te gandesti din timp ce meniu de Paste sa alegi. Alegerea unui meniu de Paste nu este o operatiune chiar atat de simpla pe cat pare. Bineinteles ca un meniu de Paste trebuie sa contina mancarurile [...]
body line
Pastele la micul dejun sunt bune pentru sanatatea ta. Incepe ziua in stil italian!
Pastele la micul dejun sunt bune pentru sanatatea ta. Incepe ziua in stil italian!
Sa te trezesti langa un bol cu paste sau lasagna, la micul dejun ar putea fi o abatere de la clasicul tau bol cu cereale, dar s-a dovedit ca poti manca aceste produse italiene de dimineata. Doar asigura-te ca sunt intregi. Iata de ce pastele sunt bune pentru ati incepe ziua Taietei la micul dejun Unii din bucatarii sefi din restaurante renumite au inagugurat feluri noi si creative [...]
body line
Bruschete cu Rosii
Bruschete cu Rosii
Retete Aperitive - Bruschete cu rosii Ingrediente: - 3 rosii mari si coapte - 2 catei de usturoi - sare si piper - busuioc - patrunjel - 4 felii patrate de paine Mod de preparare: Feliile de paine se taie in 2 pe diagonala. Se pun la prajit in prajitor sau se baga la cuptor pentru 10 minute. Rosiile se dau prin rozatoarea mare sau se taie cubulete mici, dupa care se amesteca cu sarea, busuiocul, piperul si patrunjelul si usturoiul [...]
body line
Rochii de Ocazie. Rochiile de ocazie trebuie sa fie elegante si sa confere un aer distins. galerie
Rochii de Ocazie. Rochiile de ocazie trebuie sa fie elegante si sa confere un aer distins.
Rochii ocazie trebuie sa fie elegante si sa confere un aer distins. Pentru doamnele care nu isi mai doresc excursii lungi in magazin in cautarea de rochii ocazie perfecte, exista o solutie: negrul. Negrul este perfect pentru rochii ocazie speciala: te face sa arati mai slaba, este elegant si de efect. Are si alte avantaje: in cazul in care este vorba despre o petrecere cu vin rosu si aperitive, mascheaza mult mai bine urmele unui mic [...]
body line
Salata de boeuf
Salata de boeuf
Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta Salata de boeuf Ingrediente -300 g carne vita sau piept de pui -200 g cartofi rosii -200 g morcov -200 g mazare (optional) -200 g gogosar acru -200 g castraveti in otet -maioneza preparata dintr-un ou fiert si unul crud -sare -piper Mod de Preparare Carnea se spala si se fierbe in apa cu sare, eventual cu adaos de condimente, adica o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Legumele [...]
body line

adauga_bannerul_tau