carte de bucate
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "carte de bucate"
Au fost gasite: 141 articole
Sarmale de Craciun
Sarmale de Craciun
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmale de Craciun Ingrediente: 1 kg Carne de porc (nu foarte grasa) 300 g carne de vita 2 oua mari 4 cepe medii 50 g orez o varza mare cimbru 100 g bulion Mod de preparare: 1. Se amesteca carnea, ouale, ceapa, orezul si o lingura de bulion 2. Se aseaza sarmalele in oala. Pe fundul ei se pun cotoarele de la varza. 3. Se dizolva in apa bulionul si se pune in oala, oala [...]
body line
Carnaciori rulati de Craciun
Carnaciori rulati de Craciun
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Carnaciori rulati de Craciun Ingrediente: 4 perechi de carnaciori de porc cu oaie picanti kechup maioneza de usturoi Mod de preparare: Se ruleaza in forma de acadea fiecare carnacior si pe mijlocul fiecaruia se infinge cate un bat de frigaruie. Toate cele 8 perechi de "frigarui acadea” se pun pe gratarul incins si se frig intai pe parte, apoi si pe cealalta parte. Se servesc [...]
body line
Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci Ingrediente: 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr bulion 1 legatura marar 1 ou sare piper cimbru boia Mod de preparare: Tocam prazul si ciupercile. Prazul il calim in putin ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ciupercile si le [...]
body line
Friptura de Porc cu Piure de Cartofi
Friptura de Porc cu Piure de Cartofi
Reteta de mancare Craciun 2012 - Friptura de Porc cu Piure de Cartofi Vin sarbatorile si incepem sa ne gandim la preparatele pentru masa de Craciun. Ingrediente pentru friptura: - 1 kg muschi de porc, taiat in bucatele - 2–3 ardei grasi, taiati felii - 4 catei de usturoi - 3 linguri ulei de masline - zeama de la ½ lamaie - 1 ½ lingurita sare - 1 lingura de piper boabe - 200 ml vin alb - piper Ingrediente pentru [...]
body line
Rulada cu cascaval si cabanos
Rulada cu cascaval si cabanos
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Rulada cu cascaval si cabanos Ingrediente: 1/2 l lapte 100 gr unt 5 oua mari 6 linguri mari de faina 100 - 150 gr smantana 2 buc. carnati cabanos 200 - 250 gr cascaval Sare Mod de preparare: Se incalzeste laptele in care s-a adaugat 100 gr unt, se lasa pe foc pana se topeste complet untul. Se ia de fos si se pune la racit. Intre timp se separa galbenusurile de albusuri care [...]
body line
SARMALE
SARMALE
Vine Craciunul si sa ne gandim la preparatele traditionale. Reteta de mancare Craciun 2013 - Sarmale Ingrediente 2 verze murate 1/2 kg carne porc 1/2 kg carne vita 150 gr orez 100 gr slanina afumata 2-3 bucati de sorici piper, cimbru 2 foi de dafin o ceapa potrivita 200 gr pasta de rosii Mod de preparare Se pun verzele in apa rece circa 40 de minute (apa se schimba de 2-3 ori). Intr-un castron se pune carnea impreuna cu [...]
body line
Sarmale cu carne de porc video
Sarmale cu carne de porc
Reteta de mancare Craciun 2013 - Sarmale cu carne de porc Vin sarbatorile si incepem sa ne gandim la preparatele pentru masa de Craciun. Urmariti acest video, pentru a vedea cum se prepara Sarmalele cu carne de porc. Pofta buna la Sarmale cu carne de porc de Craciun 2013! Daca v-a placut reteta de Sarmale cu carne de porc, va rugam sa ne dati LIKE aici, in pagina articolului. Multumim.
body line
Banane caramelizate
Banane caramelizate
Retete culinare, Retete Prajituri - Reteta Banane caramelizate Ingrediente - Banane – 4 buc - Zahar – 200 g Mod de preparare: 1 – curatam bananele de coaja, dupa care le taiem in jumatate. 2 – intr-o tigaie punem zaharul la topit, iar cand acesta a inceput sa se arameasca punem cu grija bucatile de banane. 3 – le intoarcem cu grija dupa ce au stat in zahar timp de 3-4 minute, dupa care le scoatem direct pe farfuriile in care le [...]
body line

adauga_bannerul_tau