coafura tara reid
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "coafura tara reid"
Au fost gasite: 3 articole
Frizuri par lung. Frizuri par lung Tara Reid galerie
Frizuri par lung. Frizuri par lung Tara Reid
Cunoscuta Tara Reid a stralucit la premiera filmului "The Fountain", datorita acestei coafuri. Parul i-a fost lasat pana la nivelul umerilor, iar partile laterale si partea de sus/top au fost filate in unghiuri pentru a da forma si volum. Bretonul a fost de asemenea tuns pentru a adauga forma in jurul fetei si pentru a atrage atentia asupra ochilor ei. Acest stil se potriveste cu tipul de par mediu si des si cu forma fetei rotunde si mici.
body line
Frizuri par lung. Frizuri par lung Tara Reid galerie
Frizuri par lung. Frizuri par lung Tara Reid
Coafura minunata retro a Tarei Reid, pe care a avut-o la evenimentul din 2007, 2 B Free Fall 2007 Collection, este perfecta pentru tipul de par fin pentru ca ii ofera mult volum. Buclele ei lasate pe spate sunt, de asemnea, o optiune buna pentru persoanele care nu doresc sa-si tina parul pe fata. Aceasta coafura se potriveste cel mai bine cu forma fetei ovale.
body line
Frizuri par lung drept. Frizuri par lung drept Tara Reid galerie
Frizuri par lung drept. Frizuri par lung drept Tara Reid
Tara Reid a avut acest look nemaipomenit la cea de-a 14-a aniversare Race to Erase MS Themed "Dance to Erase MS". Parul ei a fost impartit in doua parti si prins la spate iar o mica parte din par a fost ondulat delicat si lasat sa cada peste umeri pentru a adauga miscare parului ei lung. Bretonul Tarei Reid a fost de asemenea impartit in doua si lasat in jurul urechilor pentru a crea un look delicat. Acest stil se potriveste oricarui tip de par.
body line

adauga_bannerul_tau