coafuri 2012
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "coafuri 2012"
Au fost gasite: 112 articole
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 de zi par scurt galerie
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 de zi par scurt
Aceasta coafura fantastica are trepte uniforme in spate si in parti, care se imbina cu treptele mai scurte din partea de sus si care creeaza inaltime si textura pentru un look minunat.
body line
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata rotunda galerie
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata rotunda
Acesta este un look fantastic cu trepte ascutite, ce creeaza un efect gratios. Bretonul filat a fost adaugat pentru a completa look-ul.
body line
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata rotunda par scurt galerie
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata rotunda par scurt
Cele doua culori din acest look fac coafura sa iasa in evidenta oriunde deoarece contrastul de culori este destul de puternic pentru a fi remarcata. Treptele taiate la perfectie creeaza o forma sexy si adauga inaltime in partea de sus. De aceea este o coafura perfecta pentru formele de fata rotunde.
body line
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 par in scari galerie
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 par in scari
Aceasta coafura tinereasca este subtiata la spate pentru a scoate in evidenta treptele ascutite din parti, ceea ce creeaza un look fin si puternic. Stilul merge cel mai bine la un par colorat in doua tonuri diferite.
body line
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 asimetrice galerie
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 asimetrice
Acesta cofura eleganta este realizata asimetric pentru a contura capul. Are o forma tridimensionala, cu trepte texturale care creaza un look asimetric. Acest look fabulos este potrivit persoanelor cu par fin sau mediu care vor o coafura ce va fi, cu siguranta, remarcata.
body line
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 filate in scari galerie
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 filate in scari
Aceasta cofura funky este centrata in jurul treptelor texturale ce au fost taiate in spate si in parti pentru a crea acest look fantastic. Bretonul este dat intr-o parte pentru a face look-ul mai putin sever.
body line
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 par scurt drept de zi galerie
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 par scurt drept de zi
Aceasta tunsoare scurta si moderna consta in firul de par tuns scurt in parti si la spate, integrat in treptele crestate in partea de sus, care adauga textura si forma acestui stil simplu. Este nevoie de produse aditionale pentru un look similar cu cel din fotografie.
body line
Coafuri mirese 2012 galerie
Coafuri mirese 2012
Coafuri mirese 2011 alege ce ti se potriveste. Pentru femeile care nu sunt inca hotarate ce coafura de mireasa sa adopte in "ziua cea mare", Realisimple are cateva sugestii pentru coafuri mirese 2011 1. Un look vitange: perlele si cristalele Swarovski, accesoriile perfecte pentru coafura. 2. Un look elegant: o panglica de satin incrustata cu mici ornamente. 3. Un look teatral: apeleaza la flori in par sau ornamente de matase. 4. Un look [...]
body line

adauga_bannerul_tau