coafuri 2012
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "coafuri 2012"
Au fost gasite: 112 articole
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pe o parte galerie
Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pe o parte
Aceasta coafura indrazneata se potriveste persoanelor care vor o coafura rebela si care vor sa atraga atentia. Lateralele au fost taiate inegal pentru a crea un aspect asimetric. Daca asta nu este suficient pentru a atrage atentia, atunci puteti adauga culoare.
body line
Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung cret galerie
Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung cret
Nebunesc, grozav si sic. O combinative de par lung si scurt creeaza un volum maxim, ceea ce face aceasta coafura perfecta pentru persoanele cu fata alungita.
body line
Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung casual galerie
Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung casual
Aceasta coafura incantatoare este numai despre volum si va sta foarte bine persoanelor cu fete lunguiete. Suvite intamplatoare vor fi amestecate pentru a da o forma magnifica care este potrivita pentru un par mediu spre des.
body line
Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung casual galerie
Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung casual
Aceasta uimitoare coafura are o combinatie de par scurt si de par lung care ii da o forma minunata. Straturile mici spre medii sunt tunse din partea de sus a capului pentru a crea volum, in timp ce parul lung cade pe spate pentru un final contrastant. Suvitele din breton adauga mai multa stralucire acestei coafuri care este cel mai bine realizata de un profesionist.
body line
Coafuri 2012, Coafuri par mediu pentru fata ovala galerie
Coafuri 2012, Coafuri par mediu pentru fata ovala
Acest bob a fost tuns pentru a se incadra in sec. 21 cu unghiuri ascutite si bretoane stilate pentru contrast. O pata de mov a fost folosita pentru a completa aceasta coafura.
body line
Coafuri 2012, Coafuri par mediu tuns asimetric galerie
Coafuri 2012, Coafuri par mediu tuns asimetric
Un bob pana la barbie, cu o textura avansata. Portiuni mici in ambele parti au fost lasate mai lungi pentru a cadea pe gat.
body line
Coafuri 2012, Coafuri par mediu usor de realizat galerie
Coafuri 2012, Coafuri par mediu usor de realizat
Acest bob minunat defineste unghiurile si are varfurile ascutite, acestea dandu-i coafurii un aspect dramatic. Culoarea de asemeni adauga contrast acestei frizuri. La spate parul a fost tuns foarte scurt si filat pe cap, in lateral parul a fost tuns in unghi si cioplit pana la linia maxilarului.
body line
Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung filat galerie
Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung filat
Aceasta coafura este mare si este pentru oamenii indrazneti. O combinatie de par lung cu scurt in tot capul ofera acestei coafuri mult volum.
body line

adauga_bannerul_tau