colectie bijuterii vintage
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "colectie bijuterii vintage"
Au fost gasite: 4 articole
Bijuterii Vintage House of Lavande galerie
Bijuterii Vintage House of Lavande
Bijuterii Vintage - House of Lavande Tracy Smith proprietara House of Lavande este pasionata de bijuterii dar si experta in bijuterii, ea ne prezintă această selecție unică de Bijuterii Vintage, atent culese din călătoriile ei prin lume. De la Bijuterii Vintage Chanel la piese art-deco cumparate din targuri din intreaga lume, aceste comori ne oferă o lecție de istorie. Tracy Smith a petrecut sase ani pregatind aceasta colectie de [...]
body line
Coliere Vintage House of Lavande
Coliere Vintage House of Lavande
Coliere Vintage House of Lavande Tracy Smith proprietara House of Lavande este pasionata de bijuterii dar si experta in bijuterii, ea ne prezintă această selecție unică de Bijuterii Vintage, atent culese din călătoriile ei prin lume. Bijuteriile sunt din materiale precum - cristale Swarovski, lemn, piatră naturală, piatra lucioasa, rășină etc, cu prețuri variind de la 450$ pana la 3.500$ pentru un colier elaborat hand-made.
body line
Bratari Vintage House of Lavande
Bratari Vintage House of Lavande
Bratari Vintage House of Lavande De la Bijuterii Vintage Chanel la piese art-deco cumparate din targuri din intreaga lume, aceste comori ne oferă o lecție de istorie. Tracy Smith a petrecut sase ani pregatind aceasta colectie de bijuterii vintage, ea acumuland mai mult de 10.000 de piese, la care adauga bijuteriile create de ea, toate sub brandul House of Lavande Made in Italy.
body line
Cercei Vintage House of Lavande
Cercei Vintage House of Lavande
Cercei Vintage House of Lavande Tracy Smith a petrecut sase ani pregatind aceasta colectie de bijuterii vintage, ea acumuland mai mult de 10.000 de piese, la care adauga bijuteriile create de ea, toate sub brandul House of Lavande Made in Italy.
body line

adauga_bannerul_tau