culinare
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "culinare"
Au fost gasite: 390 articole
Sarmale de Craciun
Sarmale de Craciun
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmale de Craciun Ingrediente: 1 kg Carne de porc (nu foarte grasa) 300 g carne de vita 2 oua mari 4 cepe medii 50 g orez o varza mare cimbru 100 g bulion Mod de preparare: 1. Se amesteca carnea, ouale, ceapa, orezul si o lingura de bulion 2. Se aseaza sarmalele in oala. Pe fundul ei se pun cotoarele de la varza. 3. Se dizolva in apa bulionul si se pune in oala, oala [...]
body line
Piete de Craciun galerie
Piete de Craciun
Piete de Craciun. Unde mergem anul acesta sa sarbatorim Craciunul. Este cea mai frumoasa perioada a anului… Cel putin asta auzim tot timpul… Totusi agitatia, cadourile, stresul par sa ia controlul in aceasta perioada a anului. Insa nu trebuie sa uitam ce semnifica cu adevarat Craciunul si anume sa ne petrecem mai mult timp alaturi de familie si prieteni. Cea mai buna modalitate de a simti spiritul Craciunului este sa vizitezi una dintre Pietele de [...]
body line
Regim de detoxifiere dupa sarbatori galerie
Regim de detoxifiere dupa sarbatori
Dietele au la baza in principal alimente, dar si bauturi organice. Sarbatorile reprezinta perioada exceselor culinare, un moment in care nu se mai tine cont de orele de masa sau de principiul unei diete echilibrate. Din acest motiv, nutritionistii ne sfatuiesc sa apelam la o dieta de detoxifiere a organismului, care ne va ajuta sa evitam aparitia unor indigestii sau a altor afectiuni cauzate de abundenta mancarurilor consumate. [...]
body line
Ciupercute false galerie
Ciupercute false
Cipercutele false sunt un aperitiv ingenios, dar usor de preparat. INGREDIENTE: • 8 oua • 100g unt • 100g sunca • 4 rosii • 2 linguri maioneza • 1 legatura patrunjel • sare • piper MOD DE PREPARARE: Fierbe ouale pana cand devin tari. Curata-le usor de coaja si taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, taie albusul pana la galbenus. Scoate galbenusurile si paseaza-le. Adauga untul, sunca [...]
body line
Carnaciori rulati de Craciun
Carnaciori rulati de Craciun
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Carnaciori rulati de Craciun Ingrediente: 4 perechi de carnaciori de porc cu oaie picanti kechup maioneza de usturoi Mod de preparare: Se ruleaza in forma de acadea fiecare carnacior si pe mijlocul fiecaruia se infinge cate un bat de frigaruie. Toate cele 8 perechi de "frigarui acadea” se pun pe gratarul incins si se frig intai pe parte, apoi si pe cealalta parte. Se servesc [...]
body line
Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci Ingrediente: 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr bulion 1 legatura marar 1 ou sare piper cimbru boia Mod de preparare: Tocam prazul si ciupercile. Prazul il calim in putin ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ciupercile si le [...]
body line
Friptura de Porc cu Piure de Cartofi
Friptura de Porc cu Piure de Cartofi
Reteta de mancare Craciun 2012 - Friptura de Porc cu Piure de Cartofi Vin sarbatorile si incepem sa ne gandim la preparatele pentru masa de Craciun. Ingrediente pentru friptura: - 1 kg muschi de porc, taiat in bucatele - 2–3 ardei grasi, taiati felii - 4 catei de usturoi - 3 linguri ulei de masline - zeama de la ½ lamaie - 1 ½ lingurita sare - 1 lingura de piper boabe - 200 ml vin alb - piper Ingrediente pentru [...]
body line
Rulada cu cascaval si cabanos
Rulada cu cascaval si cabanos
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Rulada cu cascaval si cabanos Ingrediente: 1/2 l lapte 100 gr unt 5 oua mari 6 linguri mari de faina 100 - 150 gr smantana 2 buc. carnati cabanos 200 - 250 gr cascaval Sare Mod de preparare: Se incalzeste laptele in care s-a adaugat 100 gr unt, se lasa pe foc pana se topeste complet untul. Se ia de fos si se pune la racit. Intre timp se separa galbenusurile de albusuri care [...]
body line

adauga_bannerul_tau