daniel craig
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "daniel craig"
Au fost gasite: 37 articole
Daniel Craig crede că va avea nevoie de chirurgie estetică (Video)
Actorul britanic Daniel Craig, care va apărea la sfârşitul lunii pe marile ecrane în rolul lui James Bond, crede că va avea nevoie să facă o operaţie estetică în cinci ani, din cauza rănilor suferite la filmările pentru "Quantum of Solace", informează IOL Entertainment.
body line
Daniel Craig face provizii de şampanie, alimentând zvonurile că s-ar căsători
Actorul britanic Daniel Craig a fost văzut plecând dintr-un magazin, încărcat cu o ladă de şampanie vintage, alimentând astfel speculaţiile potrivit cărora ar urma să se căsătorească cu iubita sa, Satsuki Mitchell.
body line
Daniel Craig a purtat pantofi cu toc înalt (Video)
Daniel Craig a fost nevoit să poarte pantofi cu toc mai mare în scenele turnate alături de actriţa britanică Gemma Arterton, "Bond Girl" în cea mai recentă producţie "007", "Quantum of Solace", pentru a părea mai înalt ca aceasta.
body line
Un smoching al lui James Bond, scos la licitaţie
Mai multe obiecte de recuzită din filme celebre, printre care se numără şi un smoching purtat de actorul Daniel Craig în filmul "Casino Royale", vor fi scoase la licitaţie la Londra, pe 17 iunie, în cadrul unui eveniment caritabil, informează BBC.
body line
"James Bond" s-a accidentat la filmări
Actorul Daniel Craig s-a tăiat la mână pe când filma pentru cea de-a 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", la Londra, acesta fiind ultimul accident dintr-o lungă serie care a marcat acest film.
body line

adauga_bannerul_tau