dulciuri
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "dulciuri"
Au fost gasite: 164 articole
Bradul de Craciun galerie
Bradul de Craciun
Bradul de Craciun este elementul central al Sarbatorilor de iarna. Bradul de Craciun sau Pomul de Craciun, sau Pomul de Iarna, cum i se spune din mosi stramosi, este cel mai popular simbol al Sarbatorii de Craciun. Ca este natural sau artificial, mai mare sau mai mic, sau poate doar sub forma unei coronite, bradul este nelipsit din casele noastre de Craciun. Multe persoane impodobesc bradul cu doua-trei saptamani inainte de Craciun, insa [...]
body line
Piete de Craciun galerie
Piete de Craciun
Piete de Craciun. Unde mergem anul acesta sa sarbatorim Craciunul. Este cea mai frumoasa perioada a anului… Cel putin asta auzim tot timpul… Totusi agitatia, cadourile, stresul par sa ia controlul in aceasta perioada a anului. Insa nu trebuie sa uitam ce semnifica cu adevarat Craciunul si anume sa ne petrecem mai mult timp alaturi de familie si prieteni. Cea mai buna modalitate de a simti spiritul Craciunului este sa vizitezi una dintre Pietele de [...]
body line
Reguli pentru a slabi sanatos
Reguli pentru a slabi sanatos
Este foarte important sa ai un plan alimentar care sa contina toate alimentele necesare organismului, in combinatii dintre cele mai gustoase, variate si sanatoase. Iata cateva reguli care te ajuta sa slabesti sanatos. Culca-te cu stomacul aproape gol! Este bine ca masa de seara sa fie in jurul orei 18. Daca iti este foame, bea apa, un lapte degresat, mananca un iaurt degresat, si atat. Intotdeauna micul dejun trebuie sa fie [...]
body line
Traditii Halloween
Traditii Halloween
Halloween este o sărbătoare de origine celtică si este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, sau in ultima sambata din octombrie sau prima sambata din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloween-ul a devenit asociat în țările crestine, deoarece ziua tuturor sfinților este sărbătorită pe 1 noiembrie. Specific pentru Halloween este [...]
body line
Cum sa alegi un meniu de Paste deosebit
Cum sa alegi un meniu de Paste deosebit
Pastele, la fel ca orice alta sarbatoare mare, este un prilej pentru a organiza o masa festiva in familie. Si, ca orice gospodina desavarsita, daca planuiesti sa organizezi o astfel de masa festiva, trebuie sa te gandesti din timp ce meniu de Paste sa alegi. Alegerea unui meniu de Paste nu este o operatiune chiar atat de simpla pe cat pare. Bineinteles ca un meniu de Paste trebuie sa contina mancarurile [...]
body line
Machiaje si Costume inedite de Halloween galerie
Machiaje si Costume inedite de Halloween
Halloween se sarbatoreste în noaptea de 31 octombrie, sau in ultima sambata din octombrie sau prima sambata din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloween-ul a devenit asociat în țările crestine, deoarece ziua tuturor sfinților este sărbătorită pe 1 noiembrie. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se costumeaza în vrăjitori, [...]
body line
Batoanele de ciocolată bune pentru sănătate şi siluetă
Batoanele de ciocolată bune pentru sănătate şi siluetă
Batoanele de ciocolată bune pentru sănătate şi siluetă Batoane de ciocolată cu 50% mai puţină grăsime, care au în compoziţia lor suc de fructe, au fost preparate de cercetătorii de la Universitatea Warwick din Marea Britanie. Noile batoane sunt bune atât pentru starea de sănătate, cât şi pentru siluetă, întrucât picăturile de suc de fructe - măr, portocală şi coacăze - pe care le conţin înlocuiesc până la jumătate [...]
body line
Retete culinare: Tort cu crema de ciocolata
Retete culinare: Tort cu crema de ciocolata
Retete culinare: Tort cu crema de ciocolata Ingrediente: 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 1 pliculet de zahar vanilat, 250-350 gr crema de ciocolata, 225 gr unt sau margarina la temperatura camerei, 5 linguri zahar, 2-3 lingurite de rom Mod de preparare Se face un pandispan din 6 oua, 6 linguri de faina si 6 de zahar. Se da drumul la cuptor pentru a fi preincalzit. Se bat albusurile spuma tare, se adauga [...]
body line

adauga_bannerul_tau