frizura casual par mediu drept
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "frizura casual par mediu drept"
Au fost gasite: 9 articole
Coafuri 2012, Coafuri 2012 par mediu de zi galerie
Coafuri 2012, Coafuri 2012 par mediu de zi
Acest bob simplu si clasic este look-ul perfect pentru persoanele care nu au foarte mult timp pentru a se aranja. Acest stil a fost tuns la aceeasi lungime, fara trepte si cu bretonul usor filat si dat intr-o parte pentru a crea un aspect mai elegant in jurul fetei. Acest stil merge cel mai bine la un par mediu sau des si la parul drept natural. Lateralele au fost tunse la nivelul gatului si intoarse inauntru pentru un aspect clasic. Partea din spate a fost tunsa pana la nivelul gatului, peste tot la aceeasi lungime.
body line
Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu pentru fata ovala cu breton galerie
Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu pentru fata ovala cu breton
Acesta este un bob indraznet, completat de un breton asimetric pentru a crea un look mai deosebit. Partea din spate este concava pentru a da forma si definitie. Lateralele au fost tunse pentru a da un aspect ascutit si au fost adaugate trepte subtile pentru a crea moliciune marginilor acestui stil.
body line
Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu casual galerie
Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu casual
Aceasta este o tunsoare bob clasica, cu o singura lungime si partea din spate pierduta pentru a crea volum si inaltime in spate. Lungimea lateralelor este tunsa drept, fara trepte pentru a crea un aspect precis. Utilizarea suvitelor deschise si inchise creeaza un contrast de culori si completeaza acest stil perfect.
body line
Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu de zi galerie
Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu de zi
Este un stil vesel pentru persoanele cu atitudine care isi doresc o tunsoare indrazneata. Partea din spate este tunsa in trepte spre partea de sus pentru a-i da parului miscare si forma. Lateralele sunt taiate si ele in trepte pentru a crea textura in jurul fetei.
body line
Coafuri par mediu, Coafuri par mediu tuns in scari galerie
Coafuri par mediu, Coafuri par mediu tuns in scari
Aceasta tunsoare este flamboianta si sexy. Partea din spate este filata cu trepte taiate pana in partea de sus pentru a da inaltime si volum. Lateralele au fost filate pentru a crea textura si miscare. Utilizarea suvitelor groase adauga un efect uimitor, ce arata fantastic cu acesta tunsoare.
body line
Tunsori par mediu, Tunsori par mediu tuns cu breton galerie
Tunsori par mediu, Tunsori par mediu tuns cu breton
Acesta este un look sofisticat cu o forma speciala si volum. Partea din spate este tunsa ca un bob drept cu trepte graduale spre partea de sus. Lateralele sunt la aceeasi lungime ca spatele, cu trepte subtile pentru a completa stilul. Bretonul dat intr-o parte este o trasatura fantastica a acestei tunsori si completeaza look-ul perfect.
body line
Tunsori 2012, Tunsori par mediu usor de realizat galerie
Tunsori 2012, Tunsori par mediu usor de realizat
Aceasta tunsoare clasica cade perfect, exact la nivelul maxilarului, scotand in evidenta marginea solida, fara filaj, ce mentine o finisare clasica.
body line
Tunsori 2012, Tunsori 2012 par mediu usor de realizat galerie
Tunsori 2012, Tunsori 2012 par mediu usor de realizat
Aspectul simplu si sexy este ceea ce face din aceasta tunsoare un look senzational. Bobul clasic este completat de treptele subtile din fata si de bretonul care indulceste acest stil si ii da un aspect finisat.
body line

adauga_bannerul_tau