frizura de zi pentru par mediu drept
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "frizura de zi pentru par mediu drept"
Au fost gasite: 10 articole
Frizuri 2012, Frizuri par mediu asimetrice galerie
Frizuri 2012, Frizuri par mediu asimetrice
In aceasta coafura contrastul il aduce culoarea. Straturile de par mai scurte in partea de sus a capului adauga volum. Aceasta coafura este minunata pentru oamenii care au fetele rotunde.
body line
Frizuri 2012, Frizuri par mediu cu breton intr-o parte galerie
Frizuri 2012, Frizuri par mediu cu breton intr-o parte
Coafura uimeste orice multime. Parul din spate este taiat drept pana la ceafa, filat din crestetul capului pentru a adauga volum, iar suvitele se amesteca intre ele.
body line
Coafuri par mediu, Coafuri par mediu drept galerie
Coafuri par mediu, Coafuri par mediu drept
Acesta este un bob indraznet cu varfurile filate in unghi, pentru a da forma si stil. Bretonul acestui stil a fost tuns pentru a sta pe frunte dar in acelasi timp este destul de scurt pentru a-l putea purta si intr-o parte. Partea din spate a fost tunsa scurt, la nivelul cefei, pentru a mentine forma solida de bob. Lateralele au fost tunse in jos pentru a incadra linia maxilarului, cu varfuri filate care atenueaza acest stil in fata.
body line
Coafuri par mediu, Coafuri par mediu pentru fata ovala galerie
Coafuri par mediu, Coafuri par mediu pentru fata ovala
Treptele texturale si lungimile interesante fac acest stil unic si doar pentru persoanele curajoase. Partea din spate a fost filata pentru a-i da parului un aspect drept. Lateralele au fost tunse scurt si filate pentru a se amesteca cu treptele texturale din partea de sus si cu bretonul filat.
body line
Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu de zi galerie
Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu de zi
Este un stil vesel pentru persoanele cu atitudine care isi doresc o tunsoare indrazneata. Partea din spate este tunsa in trepte spre partea de sus pentru a-i da parului miscare si forma. Lateralele sunt taiate si ele in trepte pentru a crea textura in jurul fetei.
body line
Coafuri par mediu, Coafuri par mediu tuns in scari galerie
Coafuri par mediu, Coafuri par mediu tuns in scari
Aceasta tunsoare este flamboianta si sexy. Partea din spate este filata cu trepte taiate pana in partea de sus pentru a da inaltime si volum. Lateralele au fost filate pentru a crea textura si miscare. Utilizarea suvitelor groase adauga un efect uimitor, ce arata fantastic cu acesta tunsoare.
body line
Tunsori par mediu, Tunsori par mediu tuns cu breton galerie
Tunsori par mediu, Tunsori par mediu tuns cu breton
Acesta este un look sofisticat cu o forma speciala si volum. Partea din spate este tunsa ca un bob drept cu trepte graduale spre partea de sus. Lateralele sunt la aceeasi lungime ca spatele, cu trepte subtile pentru a completa stilul. Bretonul dat intr-o parte este o trasatura fantastica a acestei tunsori si completeaza look-ul perfect.
body line
Tunsori 2012, Tunsori par mediu pentru fata ovala galerie
Tunsori 2012, Tunsori par mediu pentru fata ovala
Un stil simplu si indraznet defineste aceasta tunsoare. O tunsoare solida cu o singura lungime este completata prin adaugarea de trepte medii in partea din spate si in laterale, pentru a da miscare si forma. Va trebui sa folosesti o cantitate mica de produse pentru a realiza acest look.
body line

adauga_bannerul_tau