frizuri par mediu drept
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "frizuri par mediu drept"
Au fost gasite: 222 articole
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu asimetric galerie
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu asimetric
Pentru acest par rosu, stralucitor, s-a realizat o tunsoare bob, parul fiind filat peste tot, pentru textura si forma. Acest lucru permite ca parul sa fie coafat destul de usor, cu o cantitate mica de produse. Suvitele din breton au fost indreptate si aranjate pe o parte, ceea ce complimenteaza fata si completeaza perfect coafura.
body line
Tunsori 2012 - Tunsoare pentru par scurt si drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsoare pentru par scurt si drept
Acest bob filat ajunge pana la linia maxilarului, iar la nivelul varfurilor sunt realizate trepte pentru a oferi un aspect modern acestei tunsori. Bretonul este, de asemenea, filat si este indreptat intr-o parte, pentru a indulci trasaturile fetei si pentru a completa in mod magnific coafura.
body line
Tunsori 2012 - Tunsoare par scurt drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsoare par scurt drept
Aceasta coafura pixie, fancy, presupune filarea parului in spate si in parti, pentru a se diminua din volum. Este o coafura usor de realizat cu putina ceara de par sau crema modelatoare. Aceasta tunsoare texturata necesita revenirea asupra ei la 4-6 saptamani, pentru a se mentine forma si stilul.
body line
Tunsori 2012 - Tunsoare par scurt si drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsoare par scurt si drept
Parul este tuns asimetric in spate si in partile laterale pentru a da acestei coafuri scurte si simple, un aspect subtiat. Datorita acestei tunsori versatile, parul poate fi purtat ciufulit, pentru ocazii mai casual, sau indreptat, pentru un look conservator. Trebuie sa se revina asupra tunsorii la fiecare 4 saptamani, pentru a mentine aceasta forma si pentru a preveni despicarea varfurilor.
body line
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu in scari galerie
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu in scari
Straturile filate din fata, din spate si din lateral sunt vopsite in doua nuante pentru un aspect flocos. Este o coafura perfecta pentru cele care au parul mediu si cauta o coafura plina de forma si stil. Va fi nevoie sa faceti retusuri regulate pentru a pastra forma si pentru a evita ruperea varfurilor.
body line
Tunsori 2012 - Tunsori alternative - par scurt si drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsori alternative - par scurt si drept
Spatele este tuns pe gat cu cateva suvite pe colt mai lungi. O parte este tunsa foarte scurt iar cealalta ajunge pana la linia maxilarului pentru a crea o asimetrie. Bretonul este filat pe diagonala.
body line
Tunsori 2012 - Tunsoare punk par scurt si drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsoare punk par scurt si drept
Aceasta coafura roscata se potriveste pentru persoanele rebele. Varfurile sunt filate pentru a o face usor de aranjat cu putina ceara. Aceasta coafura va avea nevoie de retusuri ocazionale pentru a ii mentine forma.
body line
Tunsori 2012 - Tunsori alternative par scurt drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsori alternative par scurt drept
Aceasta coafura roscata este la moda si este foarte filata. In spate parul este tuns uniform aproape de gat in timp ce in lateral parul este lasat mai lung pentru a crea o forma minunata. Bretonul este filat scurt pentru a completa acest stil.
body line

adauga_bannerul_tau