reteta
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "reteta"
Au fost gasite: 395 articole
Bradul de Craciun galerie
Bradul de Craciun
Bradul de Craciun este elementul central al Sarbatorilor de iarna. Bradul de Craciun sau Pomul de Craciun, sau Pomul de Iarna, cum i se spune din mosi stramosi, este cel mai popular simbol al Sarbatorii de Craciun. Ca este natural sau artificial, mai mare sau mai mic, sau poate doar sub forma unei coronite, bradul este nelipsit din casele noastre de Craciun. Multe persoane impodobesc bradul cu doua-trei saptamani inainte de Craciun, insa [...]
body line
Sarmale de Craciun
Sarmale de Craciun
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmale de Craciun Ingrediente: 1 kg Carne de porc (nu foarte grasa) 300 g carne de vita 2 oua mari 4 cepe medii 50 g orez o varza mare cimbru 100 g bulion Mod de preparare: 1. Se amesteca carnea, ouale, ceapa, orezul si o lingura de bulion 2. Se aseaza sarmalele in oala. Pe fundul ei se pun cotoarele de la varza. 3. Se dizolva in apa bulionul si se pune in oala, oala [...]
body line
Carnaciori rulati de Craciun
Carnaciori rulati de Craciun
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Carnaciori rulati de Craciun Ingrediente: 4 perechi de carnaciori de porc cu oaie picanti kechup maioneza de usturoi Mod de preparare: Se ruleaza in forma de acadea fiecare carnacior si pe mijlocul fiecaruia se infinge cate un bat de frigaruie. Toate cele 8 perechi de "frigarui acadea” se pun pe gratarul incins si se frig intai pe parte, apoi si pe cealalta parte. Se servesc [...]
body line
Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci Ingrediente: 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr bulion 1 legatura marar 1 ou sare piper cimbru boia Mod de preparare: Tocam prazul si ciupercile. Prazul il calim in putin ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ciupercile si le [...]
body line
Friptura de Porc cu Piure de Cartofi
Friptura de Porc cu Piure de Cartofi
Reteta de mancare Craciun 2012 - Friptura de Porc cu Piure de Cartofi Vin sarbatorile si incepem sa ne gandim la preparatele pentru masa de Craciun. Ingrediente pentru friptura: - 1 kg muschi de porc, taiat in bucatele - 2–3 ardei grasi, taiati felii - 4 catei de usturoi - 3 linguri ulei de masline - zeama de la ½ lamaie - 1 ½ lingurita sare - 1 lingura de piper boabe - 200 ml vin alb - piper Ingrediente pentru [...]
body line
Rulada cu cascaval si cabanos
Rulada cu cascaval si cabanos
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Rulada cu cascaval si cabanos Ingrediente: 1/2 l lapte 100 gr unt 5 oua mari 6 linguri mari de faina 100 - 150 gr smantana 2 buc. carnati cabanos 200 - 250 gr cascaval Sare Mod de preparare: Se incalzeste laptele in care s-a adaugat 100 gr unt, se lasa pe foc pana se topeste complet untul. Se ia de fos si se pune la racit. Intre timp se separa galbenusurile de albusuri care [...]
body line
Spaghete milaneze
Spaghete milaneze
Cu siguranta adori pastele, asa ca ne-am gandit sa-ti propunem o reteta simpla si delicioasa de Spaghete milaneze. Pentru a prepara Spaghete milaneze ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 g spaghete 400 g sunca sau bacon 1 cutie ciuperci 1 borcan sos rosii (400 g) cascaval usturoi sare piper oregano Cum sa prepari Spaghete milaneze: Se taie sunca sau baconul cubulete. Se spala si se scurg ciupercile. Intr-o tigaie [...]
body line
Prajiturele aromate
Prajiturele aromate
Iti propunem o reteta de prajiturele aromate, cu o cantitate mai mica de zahar si de unt decat cea clasica. Vei simti din plin gustul de lamaie, iar glazura va avea un gust dulce. In plus, cu aceste prajiturele aromate nu va trebui sa-ti faci griji pentru excesul de calorii sau de grasimi. Ingrediente: O ceasca + 3 linguri cu varf de faina ¾ ceasca de zahar tos Un varf de lingurita de sare ¼ ceasca de unt Un ou Un albus 800 g [...]
body line

adauga_bannerul_tau