retete aperitive
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "retete aperitive"
Au fost gasite: 24 articole
Ciupercute false galerie
Ciupercute false
Cipercutele false sunt un aperitiv ingenios, dar usor de preparat. INGREDIENTE: • 8 oua • 100g unt • 100g sunca • 4 rosii • 2 linguri maioneza • 1 legatura patrunjel • sare • piper MOD DE PREPARARE: Fierbe ouale pana cand devin tari. Curata-le usor de coaja si taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, taie albusul pana la galbenus. Scoate galbenusurile si paseaza-le. Adauga untul, sunca [...]
body line
Salata de vinete
Salata de vinete
Salata de vinete este cea mai la indemana salata. Salata de vinete este o specialitate culinara romaneasca preparata din vinete coapte si tocate marunt. Este important sa curatati vitetele cat mai fierbinti, daca le lasati mult in coaja, sa se raceasca pot capata un gust amar. Vinetele se coc pana cand se arde coaja, iar apoi sunt curatate si tocate marunt. Se adauga ulei si sare dupa gust. Un ingredient optional este usturoiul, ceapa, [...]
body line
Pastele la micul dejun sunt bune pentru sanatatea ta. Incepe ziua in stil italian!
Pastele la micul dejun sunt bune pentru sanatatea ta. Incepe ziua in stil italian!
Sa te trezesti langa un bol cu paste sau lasagna, la micul dejun ar putea fi o abatere de la clasicul tau bol cu cereale, dar s-a dovedit ca poti manca aceste produse italiene de dimineata. Doar asigura-te ca sunt intregi. Iata de ce pastele sunt bune pentru ati incepe ziua Taietei la micul dejun Unii din bucatarii sefi din restaurante renumite au inagugurat feluri noi si creative [...]
body line
Bruschete cu Rosii
Bruschete cu Rosii
Retete Aperitive - Bruschete cu rosii Ingrediente: - 3 rosii mari si coapte - 2 catei de usturoi - sare si piper - busuioc - patrunjel - 4 felii patrate de paine Mod de preparare: Feliile de paine se taie in 2 pe diagonala. Se pun la prajit in prajitor sau se baga la cuptor pentru 10 minute. Rosiile se dau prin rozatoarea mare sau se taie cubulete mici, dupa care se amesteca cu sarea, busuiocul, piperul si patrunjelul si usturoiul [...]
body line
Salata de boeuf
Salata de boeuf
Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta Salata de boeuf Ingrediente -300 g carne vita sau piept de pui -200 g cartofi rosii -200 g morcov -200 g mazare (optional) -200 g gogosar acru -200 g castraveti in otet -maioneza preparata dintr-un ou fiert si unul crud -sare -piper Mod de Preparare Carnea se spala si se fierbe in apa cu sare, eventual cu adaos de condimente, adica o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Legumele [...]
body line
TOBA DE PORC
TOBA DE PORC
Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta TOBA DE PORC INGREDIENTE: 1 kg carne macra 2 picioare stomacul de porc Urechile Limba o bucata de ficat un pic de slanina Sorici sare, piper, foi de dafin MOD DE PREPARARE Se pun la fiert picioarele si urechile cu sare si piper, foi de dafin, si se spumeaza de cate ori este nevoie, apoi cand furculita patrunde usor in carne adaugam soriciul, ficatul, limba si carnea macra. In timpul fierberii oala [...]
body line
Piftie de porc
Piftie de porc
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Piftie de porc Ingrediente - 2 picioare de porc - un ciolan proaspat - cateva bucati de sorici - sare, usturoi dupa gust Mod de preparare: Carnea se curata, daca e cazul se parleste inainte, apoi se spala bine si se pune intr-o oala cu apa rece sa stea 30 minute. Se schimba apa din vas si se pune carnea la fiert. Apa trebuie sa fie suficient de multa incat sa acopere carnea de tot. Se pune [...]
body line
Chiftelute mici cu ceapa
Chiftelute mici cu ceapa
Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta Chiftelute mici cu ceapa Ingrediente pentru chiftelute: 500 gr carne tocata de porc 500 gr carne tocata de vita 2 cepe mijlocii 2 galbenusuri de ou 2 felii de paine integrala inmuiata in lapte sare, piper 1/2 l ulei Ingrediente pentru sos: 1 kg ceapa alba, un borcan de maioneza de 330-400 gr maioneza sare otet Mod de preparare: 1. Carnea se amesteca cu ceapa data pe razatoarea [...]
body line

adauga_bannerul_tau