retete culinare
close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "retete culinare"
Au fost gasite: 324 articole
Ciupercute false galerie
Ciupercute false
Cipercutele false sunt un aperitiv ingenios, dar usor de preparat. INGREDIENTE: • 8 oua • 100g unt • 100g sunca • 4 rosii • 2 linguri maioneza • 1 legatura patrunjel • sare • piper MOD DE PREPARARE: Fierbe ouale pana cand devin tari. Curata-le usor de coaja si taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, taie albusul pana la galbenus. Scoate galbenusurile si paseaza-le. Adauga untul, sunca [...]
body line
Carnaciori rulati de Craciun
Carnaciori rulati de Craciun
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Carnaciori rulati de Craciun Ingrediente: 4 perechi de carnaciori de porc cu oaie picanti kechup maioneza de usturoi Mod de preparare: Se ruleaza in forma de acadea fiecare carnacior si pe mijlocul fiecaruia se infinge cate un bat de frigaruie. Toate cele 8 perechi de "frigarui acadea” se pun pe gratarul incins si se frig intai pe parte, apoi si pe cealalta parte. Se servesc [...]
body line
Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci Ingrediente: 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr bulion 1 legatura marar 1 ou sare piper cimbru boia Mod de preparare: Tocam prazul si ciupercile. Prazul il calim in putin ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ciupercile si le [...]
body line
Friptura de Porc cu Piure de Cartofi
Friptura de Porc cu Piure de Cartofi
Reteta de mancare Craciun 2012 - Friptura de Porc cu Piure de Cartofi Vin sarbatorile si incepem sa ne gandim la preparatele pentru masa de Craciun. Ingrediente pentru friptura: - 1 kg muschi de porc, taiat in bucatele - 2–3 ardei grasi, taiati felii - 4 catei de usturoi - 3 linguri ulei de masline - zeama de la ½ lamaie - 1 ½ lingurita sare - 1 lingura de piper boabe - 200 ml vin alb - piper Ingrediente pentru [...]
body line
Rulada cu cascaval si cabanos
Rulada cu cascaval si cabanos
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Rulada cu cascaval si cabanos Ingrediente: 1/2 l lapte 100 gr unt 5 oua mari 6 linguri mari de faina 100 - 150 gr smantana 2 buc. carnati cabanos 200 - 250 gr cascaval Sare Mod de preparare: Se incalzeste laptele in care s-a adaugat 100 gr unt, se lasa pe foc pana se topeste complet untul. Se ia de fos si se pune la racit. Intre timp se separa galbenusurile de albusuri care [...]
body line
Tonul: Noua mancare sanatoasa. Mananca mai mult peste
Tonul: Noua mancare sanatoasa. Mananca mai mult peste
Cat de des ti-a fost pofta de un sandvish cu salata de ton? Tonul si alti pesti grasi sunt inarmati cu proteine si cu acizi grasi Omega 3. In loc sa ignori nevoia ta de ton sapa mai adanc si priveste de ce tonul este bun pentru tine. Tonul este o sursa speciala de omega 3 Ai auzit fara indoiala de virtutile acestor acizi. Aceste grasimi polisaturate au fost asociate cu foarte multe beneficii, ele reducand [...]
body line
Spaghete milaneze
Spaghete milaneze
Cu siguranta adori pastele, asa ca ne-am gandit sa-ti propunem o reteta simpla si delicioasa de Spaghete milaneze. Pentru a prepara Spaghete milaneze ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 g spaghete 400 g sunca sau bacon 1 cutie ciuperci 1 borcan sos rosii (400 g) cascaval usturoi sare piper oregano Cum sa prepari Spaghete milaneze: Se taie sunca sau baconul cubulete. Se spala si se scurg ciupercile. Intr-o tigaie [...]
body line
Salata Arabeasca de Rucola
Salata Arabeasca de Rucola
Ingrediente: 1 legatura de rucola ( nume alternativ: rocca, jarjir) 2 fire de ceapa verde ( sau o ceapa mica rosie) sucul de la o lamaie 3 linguri ulei de masline 2 lingurite sumac sare dupa gust Mod de preparare: Rucola se spala si se curata de cozi, dupa care se taie mai mare; daca frunzele sunt mici se pot lasa intregi. Ceapa verde se taie marunt. Intr-un bol se amesteca rucola cu sumacul, sarea, sucul de lamaie si uleiul de masline. Se decoreaza dupa imaginatie, presarand inca putin sumac si se serveste imediat.
body line

adauga_bannerul_tau