retete de post
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "retete de post"
Au fost gasite: 46 articole
Retete Culinare de Post: Ardei umpluti cu ciuperci
Retete Culinare de Post: Ardei umpluti cu ciuperci
Retete Culinare de Post: Ardei umpluti cu ciuperciIngrediente: Pentru 10 ardei, 2 cutii ciuperci, 100 g orez, 1 ceapa, ulei, sare, piper, cimbru, rosii, pasta de tomate, patrunjel si marar verde. Mod de preparare: Ceapa tocata se pune impreuna cu orezul spalat la calit in ulei incins. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o cana de apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se spala ciupercile, se toaca [...]
body line
Retete culinare: Clatite de post
Retete culinare: Clatite de post
Retete culinare: Clatite de post Ingrediente:100 g faina, 100 ml apa minerala, 50 g ulei, 25 g zahar, 10 g sare. Mod de preparare:Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se pregatesc intr-o tigaie de teflon. Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu ulei. Lipsa oului face ca foaia sa se rupa usor. De aceea se fac ceva mai groase.
body line
Retete culinare: Cartofi umpluti cu ciuperci
Retete culinare: Cartofi umpluti cu ciuperci
Ingrediente:Pentru cartofi: 4 cartofi mai mari, un borcan de ciuperci, putina paine, verdeata, putina faina, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, sare, piper. Pentru sos: 250 gr bulion, 1 ceapa, 3 linguri amestec de legume congelate, foi de dafin, boabe de piper, putin oregano, 2 catei de usturoi, ulei si sare. Mod de preparare: Se spala cartofii si se pun la fiert intregi, in coaja cam 15-20 minute (sa nu fie nici tari, nici [...]
body line
Prajitura cu miere si cacao
Prajitura cu miere si cacao
Prajitura glazurata, cu miere - Carmen Spantu Blatul: -200g. zahar tos -5 ls. cu miere -150ml. apa -1 lc. bicarbonat de amoniu stins cu otet -100 ml. ulei -500g. faina + 1 praf de sare Mixezi toate ingredientele bine si obtii un aluat ca de chec.Acesta se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se da la copt,la foc mediu cca. 35 de minute.Cind s-a copt , se lasa sa se raceasca la temp. camerei. GLAZURA {sau sos de cacao}: -300ml. apa -300g. zahar -250g. margarina -5 ls. cacao -50 ml. rom
body line
5 alimente care te vor face mai atragatoare
5 alimente care te vor face mai atragatoare
Se spune adesea ca tineretea este irosita pe cei tineri, caci ei nu stiu sa o pretuiasca de ajuns si sa profite de ea. In aceasta categorie intra si problemele legate de piele si metabolism, caci de-abia odata cu a doua varsta incepi sa-ti dai seama cat de greu este sa te intretii.  Pielea se lasa indiferent cate exercitii ai face si trebuie sa mananci mai putin pentru a te mentine la o greutate constanta. De [...]
body line
Postul Crăciunului: Ediţie de colecţie şi carte de bucate cu reţete alese
Se apropie o perioadă plină de taină: Postul Crăciunului... CĂnd fiecare dintre noi încearcă să fie mai bun. Jurnalul Naţional te întĂmpină luni, 15 noiembrie, cu o Ediţie de Colecţie dedicată Postului Crăciunului, dar şi cu volumul „Reţete alese pentru Post şi Crăciun”.
body line

adauga_bannerul_tau