retete dulceata
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "retete dulceata"
Au fost gasite: 16 articole
Panone - Prajitura Tipica Bolognesa de Craciun
Panone - Prajitura Tipica Bolognesa de Craciun
Retete culinare, Retete Prajituri - Reteta Panone - Prajitura Tipica Bolognesa de Craciun Ingrediente: 500 gr faina 1 plic de praf de copt (16 gr) 200 gr zahar 100 gr margarina 2 oua coaja rasa de la o lamiie 30 gr zahar vanilat (eu am pus vanilina) 300 gr cacao 50 gr ciocolata amaruie 50 gr marmelada (se foloseste mostarda bolognese care este o marmelada de gutui, prune si portocale, este ca un [...]
body line
Dulceata din coji de pepene video
Dulceata din coji de pepene
Reteta - cum se realizeaza dulceata din coji de pepene. O reteta simpla de dulceata din coji de pepene. Urmariti acest video de numai 3 minute si 11 de secunde pentru a vedea cum se prepara dulceata.
body line
Dulceata de caise video
Dulceata de caise
Reteta dulceata - cum se realizeaza dulceata de caise. O reteta simpla traditionala de dulceata de caise. Urmariti acest video de numai 5 minute si 36 de secunde pentru a vedea cum se prepara dulceata.
body line
Dulceata de afine
Dulceata de afine
O reteta dulce de sezon, dulceata de afine are un timp de preparare de aprox. 5 ore, iar ingredientele sunt suficiente pentru a pregati 3 borcane medii. Ingrediente 2,5 kg afine intregi 1,5 kg zahar Un pahar mic cu apa Zeama de lamaie Mod de preparare Afinele se spala bine sub mai multe jeturi de apa rece. Se pune apa la fiert si se adauga zaharul, se amesteca mereu pentru a se obtine un sirop bine legat. Dupa ce s-a facut siropul, se [...]
body line
Dulceata de trandafiri
Dulceata de trandafiri
Ingrediente - 1 kg petale de trandafir pentru dulceata - 1 kg zahar - ½ l apa - 1 lamaie Mod de preparare Apa impreuna cu zaharul se pun pe foc si se lasa pana cand se leaga siropul. Se adauga petalele de trandafir si se lasa focul mic. Stim ca dulceata este gata atunci cand pe marginea unei farfurii punem o picatura de dulceata si picatura nu se scurge. Se adauga zeama de la o lamaie ca sa nu se zahariseasca dulceata si se pune in borcane care se sigileaza.
body line
Dulceata de capsuni
Dulceata de capsuni
Ingrediente: - 1 kg capsuni - 50 ml suc de lamaie - coaja de la o lamaie - 1 kg zahar - 1 plic Gelfix Clasic Dr.Oetker Mod de preparare: Se curata capsunile, se spala si se lasa la uscat, dupa care se taie bucatele. Lamaia se spala si se razuie coaja, se stoarce pana se obtin 50 ml suc. Capsunile, sucul de lamaie si coaja de lamaie se amesteca intr-o oala. Se adauga continutul plicului de Gelfix Clasic amestecat cu 2 linguri de [...]
body line
Dulceata de nuci verzi
Dulceata de nuci verzi
Ingrediente - 100 nuci verzi - 700 gr zahar - 250 ml apa - 3 linguri zeama lamaie Mod de preparare Curatam nucile de coaja verde, in timp ce le curatam le punem direct intr-un vas cu apa. Pe parcursul a 24 de ore timp in care nucile curatate trebuie sa stea in apa, schimbam apa de 3 - 4 ori pana ce nu va mai fi verzuie . Punem apa si zaharul intr-un vas la foc mic si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si capata consistenta unui [...]
body line
Dulceata de pepene galben
Dulceata de pepene galben
Ingrediente - 1,2 kg pepene galben - 1 kg zahar - 250 ml otet - 2 l apa - 1 lamaie Mod de preparare Se taie din pepene partea mai tare, care se taie in cubulete. Apa si otetul se pun la fiert, dupa care se adauga pepenele si se lasa pana cand devine sticlos. Se scot din apa cubuletele de pepene, se lasa sa se raceasca un pic, dupa care se storc bine de zeama. Pe foc se pune zaharul cu 150 ml de apa la fiert pana cand se face un [...]
body line

adauga_bannerul_tau