retete salata
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "retete salata"
Au fost gasite: 63 articole
Salata de vinete
Salata de vinete
Salata de vinete este cea mai la indemana salata. Salata de vinete este o specialitate culinara romaneasca preparata din vinete coapte si tocate marunt. Este important sa curatati vitetele cat mai fierbinti, daca le lasati mult in coaja, sa se raceasca pot capata un gust amar. Vinetele se coc pana cand se arde coaja, iar apoi sunt curatate si tocate marunt. Se adauga ulei si sare dupa gust. Un ingredient optional este usturoiul, ceapa, [...]
body line
Salata Arabeasca de Rucola
Salata Arabeasca de Rucola
Ingrediente: 1 legatura de rucola ( nume alternativ: rocca, jarjir) 2 fire de ceapa verde ( sau o ceapa mica rosie) sucul de la o lamaie 3 linguri ulei de masline 2 lingurite sumac sare dupa gust Mod de preparare: Rucola se spala si se curata de cozi, dupa care se taie mai mare; daca frunzele sunt mici se pot lasa intregi. Ceapa verde se taie marunt. Intr-un bol se amesteca rucola cu sumacul, sarea, sucul de lamaie si uleiul de masline. Se decoreaza dupa imaginatie, presarand inca putin sumac si se serveste imediat.
body line
Retete: Salata de vara
Retete: Salata de vara
Salata de vara Ingrediente: salata verdeceapa verderidichimaslinebranza sarata (telemea de oaie sau capra)12 oualamaieuleimustar finfrunze de patrunjel proaspat Mod de preparare: Se fierb ouale tari. Pe un platou se asaza un strat de salata, spalata bine si taiata fideluta, peste salata se asaza un strat de ceapa verde tocata marunt. Se stoarce, apoi, cca. 1/2 lamaie si se asterne un strat de branza rasa fin. Se taie 10 oua in jumatati (pe [...]
body line
Retete de vara: Salata japoneza
Retete de vara: Salata japoneza
Retete de vara: Salata japonezaIngrediente 150 g orez, 50 g ciuperci, 1 telina, 1 portie de sos Remulad.Mod de preparare Se fierbe orezul, se strecoara, se amesteca cu ciupercile fierte cinci minute in apa cu otet. Se rade telina, se asaza in strecuratorul de supa, se afunda pentru un minut in zeama in care au fiert ciupercile, apoi se scurg. Se amesteca orezul cu ciupercile si telina apoi se toarna sosul Remulad deasupra. Se serveste rece.
body line
Salata de paste cu legume galerie
Salata de paste cu legume
O reteta simpla si delicioasa, usor de preparat, este cea de paste cu legume. Ingrediente 400 gr amestec legume 200 gr paste 1 lingura ulei masline 200 gr masline verzi cu gogosari 100 gr sunca praga ( presata) 2-3 catei usturoi 1 ceapa 150 gr smantana 100 gr cascaval patrunjel / marar verde sare, piper Mod de preparare 1. Se fierb legumele in apa cu sare. Separat, se fierb pastele in apa cu sare, apoi se trec printr-un [...]
body line
Salata de boeuf
Salata de boeuf
Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta Salata de boeuf Ingrediente -300 g carne vita sau piept de pui -200 g cartofi rosii -200 g morcov -200 g mazare (optional) -200 g gogosar acru -200 g castraveti in otet -maioneza preparata dintr-un ou fiert si unul crud -sare -piper Mod de Preparare Carnea se spala si se fierbe in apa cu sare, eventual cu adaos de condimente, adica o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Legumele [...]
body line
Curcan umplut cu stafide
Curcan umplut cu stafide
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Curcan umplut cu stafide Ingrediente: 1. un curcan 2. sare 3. piper alb şi negru 4. 80 gr unt pentru uns Ingrediente umplutură: 1. 100 gr orez 2. un praf şofran 3. 200 gr stafide 4. 4-5 căţei usturoi 5. 20 gr unt topit 6. 2 portocale 7. 50 gr migdale 8. 3-4 linguri pesmet 9. 2-3 frunze salată verde 10. 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: 1. [...]
body line
Salata de conopida
Salata de conopida
Retete de Post - Salata de conopida Postul Craciunului 2012 incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. In Postul Craciunului avem dezlegare la peste sambata si duminica. Ingrediente: 1 conopida medie 100 gr masline taiate 1 ceapa rosie 1 catel de usturoi 1 lamaie 2 linguri mustar Ulei de masline Sare Mod de Preparare: Conopida se spala bine si se desface buchetele. Se pune in apa clocotita cu putina sare, timp de 10 [...]
body line

adauga_bannerul_tau