salate
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "salate"
Au fost gasite: 112 articole
Regim de detoxifiere dupa sarbatori galerie
Regim de detoxifiere dupa sarbatori
Dietele au la baza in principal alimente, dar si bauturi organice. Sarbatorile reprezinta perioada exceselor culinare, un moment in care nu se mai tine cont de orele de masa sau de principiul unei diete echilibrate. Din acest motiv, nutritionistii ne sfatuiesc sa apelam la o dieta de detoxifiere a organismului, care ne va ajuta sa evitam aparitia unor indigestii sau a altor afectiuni cauzate de abundenta mancarurilor consumate. [...]
body line
Salata de vinete
Salata de vinete
Salata de vinete este cea mai la indemana salata. Salata de vinete este o specialitate culinara romaneasca preparata din vinete coapte si tocate marunt. Este important sa curatati vitetele cat mai fierbinti, daca le lasati mult in coaja, sa se raceasca pot capata un gust amar. Vinetele se coc pana cand se arde coaja, iar apoi sunt curatate si tocate marunt. Se adauga ulei si sare dupa gust. Un ingredient optional este usturoiul, ceapa, [...]
body line
Salata Arabeasca de Rucola
Salata Arabeasca de Rucola
Ingrediente: 1 legatura de rucola ( nume alternativ: rocca, jarjir) 2 fire de ceapa verde ( sau o ceapa mica rosie) sucul de la o lamaie 3 linguri ulei de masline 2 lingurite sumac sare dupa gust Mod de preparare: Rucola se spala si se curata de cozi, dupa care se taie mai mare; daca frunzele sunt mici se pot lasa intregi. Ceapa verde se taie marunt. Intr-un bol se amesteca rucola cu sumacul, sarea, sucul de lamaie si uleiul de masline. Se decoreaza dupa imaginatie, presarand inca putin sumac si se serveste imediat.
body line
Cum sa gatesti o salata Caesar video
Cum sa gatesti o salata Caesar
Invata acum cum sa gatesti o gustoasa salata Caesar! Urmareste acest video pentru a vedea ce ingrediente iti trebuie si cum poti pregati in cateva minute o salata Caesar.
body line
Cum sa mananci mai multe legume? 5 feluri de a primi de cinci ori pe zi legume galerie
Cum sa mananci mai multe legume? 5 feluri de a primi de cinci ori pe zi legume
Vrei sa adugi mai multi legume dietei tale zilnice?SheKnows iti arata cum! Stii ca ar trebui sa adugi mai multe legume dietei tale zilnice? She Knows iti va arata cum! Stii ca ar trebui sa o faci mai sanatoasa, dar mancand mazare, morovi si fasole in fiecare zi s-ar putea sa nu o mai faci. Centrul de control al bolilor estimeaza ca 73 % din americani nu mananca numarul [...]
body line
Retete: Salata de vara
Retete: Salata de vara
Salata de vara Ingrediente: salata verdeceapa verderidichimaslinebranza sarata (telemea de oaie sau capra)12 oualamaieuleimustar finfrunze de patrunjel proaspat Mod de preparare: Se fierb ouale tari. Pe un platou se asaza un strat de salata, spalata bine si taiata fideluta, peste salata se asaza un strat de ceapa verde tocata marunt. Se stoarce, apoi, cca. 1/2 lamaie si se asterne un strat de branza rasa fin. Se taie 10 oua in jumatati (pe [...]
body line
Retete de vara: Salata japoneza
Retete de vara: Salata japoneza
Retete de vara: Salata japonezaIngrediente 150 g orez, 50 g ciuperci, 1 telina, 1 portie de sos Remulad.Mod de preparare Se fierbe orezul, se strecoara, se amesteca cu ciupercile fierte cinci minute in apa cu otet. Se rade telina, se asaza in strecuratorul de supa, se afunda pentru un minut in zeama in care au fiert ciupercile, apoi se scurg. Se amesteca orezul cu ciupercile si telina apoi se toarna sosul Remulad deasupra. Se serveste rece.
body line
Retete Culinare de Post: Pizza de post
Retete Culinare de Post: Pizza de post
Retete Culinare de Post: Pizza de post Ingrediente: Blat pizza, margarina vegetala, rosii, mezeluri de post, tofu, ciuperci, masline, alte legume dupa preferinte, sare, boia ardei iute. Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite. Se orneaza cu felii de rosii pe deasupra si masline. Se incinge cuptorul si se baga vasul in care am pus blatul timp de 7 - 10 min.
body line

adauga_bannerul_tau