tort de portocale
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "tort de portocale"
Au fost gasite: 5 articole
Tort de portocale
Tort de portocale
Pentru a pastra inca esenta Sarbatorilor de iarna iti propunem sa incerci un tort de portocale delicios. Acest tort de portocale este usor de preparat, iar gustul este pe masura. Pentru a prepara un tort de portocale delicios, ai nevoie de: un blat de tort 4 linguri suc de portocale 4 oua 250 g zahar pudra 2 linguri de lapte zeama de la 2 portocale o portocala pentru felii 200 g unt esenta de portocale frisca Cum se prepara: Se bat [...]
body line
Tort cu malai si portocale
Tort cu malai si portocale
Da! Cu malai! Faina clasica de porumb poate fi folosita cu succes in prepararea dulciurilor. Iar chestia asta nu am inventat-o eu. Reteta de tort cu malai si portocale este o reteta traditionala italieneasca, extrem de apreciata. Italieneasca sau nu, reteta este foarte gustoasa. Ca sa o prepari ai nevoie de 250 de grame de unt, 350 de grame de zahar, cinci oua, 150 de grame de faina de porumb, 200 de grame de faina de grau, un plic de praf de [...]
body line
Torturi, Tort mascota
Torturi, Tort mascota
Torturi Tort mascota Ingrediente: 300 gr unt 100 gr cacao 5 oua 10 linguri zagar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 gr nuci 50 gr ciocolata 100 gr coaja de portocala zaharisita 150 gr de visine din visinata Mod de preparare 300 gr de unt se amesteca bine cu 5 linguri de zahar si cu 100 g de cacao Se bat 5 oua pe aburi cu 5 linguri de zahar pana se ingroasa Se amesteca compozitiile adaugand lingura cu [...]
body line
Torturi
Torturi
Torturi Tort cu portocale Ingrediente 6 oua 3 pliculete de gelatina 350 gr zahar 4 plicuri de zahar vanilat 1 l lapte 8 portocale 500 ml frisca lichida 1 pumn de stafide 24 piscoturi de sampanie Mod de preparare Se amesteca 6 galbenusuri cu 350 g zahar, cu 3 plicuri zahar vanilat si 1/2 l lapte, apoi se continua amestecarea pe foc intr-un vas cu apa, la bain-marie. 3 pliculete de gelatina se amesteca si ele cu 5-6 linguri de apa pe [...]
body line
Retete culinare: Tort diplomat cu fructe
Retete culinare: Tort diplomat cu fructe
Retete culinare: Tort diplomat cu fructe Ingrediente: Blatul: 6 oua, 300 gr zahar, 300 gr faina, 10 linguri apa; Crema: 6 oua, 50 gr gelatina, 200 gr zahar, 100 ml apa, 500 ml lapte, 1 lingura cacao; Fructe: banane, portocale, visine, stafide, kiwiMod de preparareBlatul: Se bat albusurile de la 6 oua. Cand sunt tari albusurile, se adauga 300 gr zahar treptat, continunad sa se bata. Dupa incorporarea zaharului, se adauga [...]
body line

adauga_bannerul_tau