tunsori alternative par scurt drept
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "tunsori alternative par scurt drept"
Au fost gasite: 33 articole
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu in scari galerie
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu in scari
Straturile filate din fata, din spate si din lateral sunt vopsite in doua nuante pentru un aspect flocos. Este o coafura perfecta pentru cele care au parul mediu si cauta o coafura plina de forma si stil. Va fi nevoie sa faceti retusuri regulate pentru a pastra forma si pentru a evita ruperea varfurilor.
body line
Tunsori 2012 - Tunsori alternative - par scurt si drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsori alternative - par scurt si drept
Spatele este tuns pe gat cu cateva suvite pe colt mai lungi. O parte este tunsa foarte scurt iar cealalta ajunge pana la linia maxilarului pentru a crea o asimetrie. Bretonul este filat pe diagonala.
body line
Tunsori 2012 - Tunsori alternative par scurt drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsori alternative par scurt drept
Aceasta coafura roscata este la moda si este foarte filata. In spate parul este tuns uniform aproape de gat in timp ce in lateral parul este lasat mai lung pentru a crea o forma minunata. Bretonul este filat scurt pentru a completa acest stil.
body line
Tunsori 2012 - Tunsori alternative - par scurt drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsori alternative - par scurt drept
Parul din spate este filat pe gat. Partile din lateral sunt indoite pentru a forma o asimetrie, ceea ce este perfect pentru persoanele cu fata alungita. Bretonul este dat intr-o parte pentru a imbalnzi aceasta coafura si a o completa.
body line
Tunsori 2012 - Tunsori alternative par scurt si drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsori alternative par scurt si drept
Aceasta coafura necesita sa tundeti parul de peste tot pentru a da straturilor o finisare mai fina si pentru a crea o forma minunata. Sus se gaseste o pata de culoare care cade intr-o parte pentru a contrasta si a completa aceasta coafura. Se potriveste persoanelor care au parul normal spre mediu.
body line
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu cu breton galerie
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu cu breton
Aceasta coafura este potrivita celor curajoase. Straturile filate din lateral si din spate permit suvitelor de nuanta inchisa sa se amestece cu cele blonde pentru un efect spectaculos. Bretonul este filat si este lasat mai lung, este blond si se poarta dat pe spate pentru un aspect minunat.
body line
Tunsori 2012 - Tunsori par scurt drept - alternative galerie
Tunsori 2012 - Tunsori par scurt drept - alternative
Aceasta coafura este curajoasa si brutala. Varfurile sunt drepte, iar in laterale si in spate are o forma asimetrica dinspre dreapta inspre stanga. Aceasta coafura se potriveste oamenilor care vor sa atraga atentia.
body line
Tunsori par scurt, Tunsori alternative par scurt si drept galerie
Tunsori par scurt, Tunsori alternative par scurt si drept
Aceasta coafura nebuneasca, grozava, este filata pe gat, aratandu-ne tehnica celor doua culori care ii da frizurii atitudine si forma. Straturile nuantate sunt peste tot si dau forma, volum.
body line

adauga_bannerul_tau