tunsori moderne
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Rezultatele cautarii - "tunsori moderne"
Au fost gasite: 19 articole
5 tunsori moderne galerie
5 tunsori moderne
Esti gata pentru o noua tunsoare? Te gandesti la o noua culoare? Te gandesti sa-ti faci breton? Inainte sa faci o schimbare, consulta-ne pe noi pentru a vedea ce se poarta si ce nu. Noi am vorbit cu un stilist si l-am rugat sa ne spuna cinci elemente legate de par: carare, culoare, lungime, breton si scari. Bretonul Nu se mai poarta: bretoane drepte care ascund fruntea. Se poarta: bretoane date intr-o parte. Poarta-l cu o carare intr-o parte si [...]
body line
Cum sa te tunzi ca Victoria Beckham video
Cum sa te tunzi ca Victoria Beckham
Vrei sa arati ca Victoria Beckham si nu stii cum sa faci? Urmareste aceasta demonstratie care iti arata cum sa transformi o tunsoare simpla intr-una extraordinara ca cea a Victoriei Beckham "Posh Spice" - numita "Posh Bob" sau "pob".
body line
Tunsori 2012 - Tunsori par scurt drept - moderne galerie
Tunsori 2012 - Tunsori par scurt drept - moderne
Aceasta coafura gratioasa este filata pana la spate iar suvitele de sus se amesteca cu cele din lateral pentru a obtine un aspect asimetric. Bretonul este filat si cade usor pe fata.
body line
Tunsori 2012 - Tunsori moderne pentru par scurt drept galerie
Tunsori 2012 - Tunsori moderne pentru par scurt drept
O combinatie de suvite lungi si scurte de sus pana jos si pe laterale creeaza aceasta coafura indrazneata, care este foarte potrivita pentru cele care cauta un stil la moda, pentru o fata rotunda. In partea din fata se vor face suvite colorate.
body line
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 casual par mediu galerie
Frizuri par mediu, Frizuri 2012 casual par mediu
Aceasta coafura sic sta pe umeri, cu varfurile filate, care dau textura si pe spate si pe laterale. Aceasta permite folosirea nuantelor de rosu prin culoarea castanie de baza.
body line
Tunsori 2012, Tunsori moderne par scurt galerie
Tunsori 2012, Tunsori moderne par scurt
Spatele acestei coafuri este taiat in straturi neuniforme si se adauga culoare. Straturile de sus sunt filate pentru a lasa suvitele sa se vada.Forma fetei: oval, dreptunghiulara, diamant.
body line
Tunsori par scurt, Tunsori moderne 2012 par scurt drept galerie
Tunsori par scurt, Tunsori moderne 2012 par scurt drept
Aceasta coafura uimitoare pana la gat este filata pe lateral, iar in spate tunsa astfel incat sa stea dreapta, pentru un final desavarsit. Pentru a completa aceasta frizura a fost adaugat un strop de culoare in fata, pentru contrast.
body line
Tunsori 2012 par scurt, Tunsori par scurt moderne galerie
Tunsori 2012 par scurt, Tunsori par scurt moderne
Aceasta coafura are forma datorita suvitelor din spate si din laterale, care sunt filate. Suvitele taiate adauga un contrast si termina aceasta coafura perfecta.
body line

adauga_bannerul_tau