Materiale pentru rochia de mireasa
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mirese / Rochii de Mireasa / Materiale pentru rochia de mireasa

Materiale pentru rochia de mireasa

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Rochiile de mireasa sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, iar alegerea materialului potrivit joaca un rol important. Unele materiale cum este satinul si taftaua ofera unei rochii de mireasa mai multe structura decat alte materiale cum ar fi sifonul.
Trebuie sa intelegi de ce anumite materiale sunt folosite la crearea unor anumite rochii de mireasa, pentru a reusi sa gasesti rochia de mireasa potrivita pentru ziua cea mare.

Atunci cand vine vorba sa faci diferenta intre diferitele tipuri de material, exista doua categorii majore: materialele cu structura si materiale moi. Fiecare tip joaca un rol important in industria rochiilor de mireasa. Multe rochii de mireasa sunt facute dintr-un amestec de materiale, iar materialele de structura sunt folosite mai ales pentru straturile de baza. Materialele moi adauga un aer romantic rochiei de mireasa, pregatind scena pentru accesorii elaborate.

Unul dintre cele mai populare materiale de pe piata, satinul, intra in categoria materialelor structurale. Cateodata se face referire la el ca “Satinul Ducesei”. Iar din cauza texturii sale, el are structura, asa ca se potriveste oricarei siluete. Satinul arata minunat, chiar daca este simplu sau acoperit cu dantela si este potrivit atat pentru ceremoniile formale, cat si pentru cele neformale.

La fel ca si materialele din familia satinului, si materialele din familia taftalei sunt elegante si versatile. Disponibila intr-o varietate de texturi si forme, taftaua este adunata atunci cand este folosita pentru rochii de mireasa. Se poate ca taftaua sa aiba un luciu puternic, ceea ce face dificila pozarea miresei. Valurile de tafta pot crea si un zgomot atunci cand mireasa este in miscare. Deci miresele care gasesc acest tip de zgomot enervant, ar trebui sa evite rochiile de mireasa din acest material.


Acest articol a fost citit de 2249 vizitatori

  • Materiale pentru rochia de mireasa
  • Materiale pentru rochia de mireasa
  • Materiale pentru rochia de mireasa
  • Materiale pentru rochia de mireasa
  • Materiale pentru rochia de mireasa
  • Materiale pentru rochia de mireasa
Galerie Foto [6]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau