Rudele nedorite ale viitoarei printese Kate Middleton
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mondene / Stiri Mondene / Rudele nedorite ale viitoarei printese Kate Middleton

Rudele nedorite ale viitoarei printese Kate Middleton

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Rudele nedorite ale viitoarei printese Kate Middleton
Rudele nedorite ale viitoarei printese Kate Middleton ies la iveala. Se numeste Katrina Darling, este blonda, sexy, danseaza burlesque si a descoperit de curand ca se inrudeste cu viitoarea printesa Kate Middleton.
Balerina de noapte, cu tinute sumare si tocuri vertiginoase, Katrina danseaza "God save the Queen of Burlesque" intr-un local care nu are nimic in comun cu pudoarea, relateaza Quotidiano.net.
Anul trecut, efectuand o serie de cercetari legate de arborele genealogic al familiei, tanara a descoperit cu uimire ca bunica sa, Jane Darling, era sora strabunicului lui Kate Middleton, pe numele sau Thomas Harrison.
Cititorii tabloidului Mail Online, unde a fost publicata informatia privitoare la importanta rudenie a Katrinei, alaturi de mai multe fotografii picante "culese" dintr-o serie de spectacole ale acesteia, par sa nu fie tocmai incantati de descoperire.
"De fapt, nu este verisoara cu Kate, ci nepoata surorii strabunicului din familia Middleton - scrie un cititor londonez - deci nu pot fi verisoare de prim grad, ba chiar nici un fel de verisoare", concluzioneaza el cu iritare.
Este limpede ca astfel de informatii publicate cu putin inainte de oficierea casatoriei printului William cu tanara Kate Middleton starnesc polemici in randurile britanicilor, dar si la nivel international: "ma astept la lucruri si mai rele", declara ca o sentinta un alt cititor, potrivit sursei.
Sursa: ziare.com

Acest articol a fost citit de 1852 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau