Retete culinare: Tort de bezea
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Torturi / Retete culinare: Tort de bezea

Retete culinare: Tort de bezea

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete culinare: Tort de bezea
Retete culinare: Tort de bezea
Ingrediente: Zahar pudra 600 gr, nuci 200 gr, albusuri de la 10 oua, coaja rasa de lamaie 40-50 gr, frisca proaspata 1 kg, unt 40 gr, faina 30 grMod de preparareAlbusurile se bat bine, se adauga succesiv 500 gr zahar si se bat in continuare, pana ce albusurile s-au intarit. Se adauga nucile macinate si coaja rasa de lamaie.Se coc trei foi in tavi de tort unse cu unt si pudrate cu faina.Frisca se scurge, se bate cu zaharul ramas, se lasa sa stea 30 min., se scurge din nou de zerul format, se umplu foile de bezea si se decoreaza pe deasupra cu frisca, cu ajutorul unui cornet.






Acest articol a fost citit de 16643 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau