Torturi
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Torturi / Torturi

Torturi

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Torturi
TorturiTort de ciocolata

Ingrediente
250 gr ciocolata semi amaruie
100 ml frisca lichida
100 gr unt
4 oua
100 gr zahar
1 ceasca mica de cafea tare
200 gr migdale macinate
3 linguri de amidon
unt pentru uns tava

Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 200 grade, se rupe ciocolata bucatele, se incalzeste frisca, dar nu se da in fiert si se topeste ciocolata in frisca fierbinte. Se adauga untul, se amesteca bine si se lasa sa se raceasca putin.
Se despart ouale, se amesteca galbenusurile cu zahar pana fac spuma, apoi se amesteca ciocolata lichida cu galbenusurile, cafeaua, migdalele si amidonul.
Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia de ciocolata in forma si se tine 30 de minute la cuptor. Se lasa tortul sa se odihneasca putin in forma, se desprind marginile, se raceste, se taie in felii si se serveste.






Acest articol a fost citit de 4673 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau