Cadou de Ziua Indragostitilor
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mondene / Traditii / Cadou de Ziua Indragostitilor

Cadou de Ziua Indragostitilor

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Cadou de Ziua Indragostitilor
Cadou de Ziua Indragostitilor, ofera persoanei iubite un copacel. Asociatia MaiMultVerde lanseaza in luna februarie, cu ocazia zilelor de Sf. Valentin si Dragobete, o alternativa la clasicele cadouri de indragostiti. Este vorba de un copacel care va fi plantat in aprilie 2011.
Astfel, in schimbul unei donatii in valoare de 10, 30, 50, 100 sau 150 lei, MaiMultVerde ofera un cadou simbolic reprezentat de unul sau mai multi copacei, in functie de suma. Copacelul va fi plantat in aprilie de voluntarii MaiMultVerde, iar cel sau cea care face donatia primeste pe e-mail confirmarea si o felicitare editabila pe care o poate oferi persoanei iubite. Daca doreste, poate primi si informatii despre actiunea de plantare, iar ulterior acesteia, informatii despre evolutia copaceilor plantati. In plus, donatorul are posibilitatea sa ia parte la actiunea de plantare alaturi de voluntarii MaiMultVerde, inscriindu-se la newsletter-ul asociatiei.
Ce reprezinta, de fapt, acest cadou?
Plantarea unui copac inseamna un aer mai curat prin reducerea cantitatii de dioxid de carbon din atmosfera, reabilitarea zonelor desertificate, a celor afectate de inundatii si alunecari de teren prin actiuni de impadurire, precum si oportunitati de voluntariat pentru mediu si sansa de a participa la actiuni de plantare pentru voluntari.
Campania de donatii va continua si in luna martie, cand se ofera o noua alternativa la clasicul buchet de ghiocei sau flori, tot un copacel plantat de MaiMultVerde sau de cel care face donatia.
Sursa: ziare.com

Acest articol a fost citit de 2238 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau