Geta Voinea
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Frumusete / Tunsori / Geta Voinea

Geta Voinea

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...

Geta Voinea este o persoana extrem de inventiva si creativa.
Cand venea vorba de par, tunsori, coafuri nimic nu anunta ca Geta Voinea ar vrea sa tranforme acest talent intr-o meserie. Mai mult se visa actrita de teatru si chiar a intrat intr-un program de pregatire a examenului de admitere la Institutul de Teatru si Film. Era extrem de pasionata de tot ce insemna imagine, compozitie stilistica si mai ales de fotografie. Insa mama ei vazand-o ce minuni face cand are o foarfeca in mana ori pur si simplu cu mainile, a inceput sa o cheme tot mai des la salon.
Anul 1982 a gasit-o ca ucenica, iar dupa un an a devenit titulara. O adevarata pista de lansare a fost Oriflame. "Am fost printre primii inscrisi. Am inceput sa construiesc o adevarata retea si in 9 luni de zile am devenit cel mai puternic director executiv."
In 1997 Geta Voinea a deschis un salon cu o echipa formata din 5 hair stylisti: Cristi Pascu, Razvan Dobrescu, Marian Iftodie, Rodica Cernea si Marlene Marin. Toti au ajuns nume consacrate si in prezent propriile saloane de coafura.
Geta Voinea, este un brand in hair-styling si are o relatie speciala cu vedetele, multe din ele conditionand aparitiile publice de o coafura semnata de Geta Voinea. De altfel nu exista vedeta care sa nu fi trecut macar o data prin mainile ei. Insa in momentul cand lucreaza, nu mai tine cont de notoritatea celui aflat pe scaun, ci se concentreaza sa faca cele mai bune schimbari de look pentru client.
Azi Geta Voinea este o adevarata maestra in lumea hair-stylingului. Geta Voinea isi doreste foarte mult sa-i invete pe oameni ce trebuie sa faca pentru a avea un par de care sa fie multumiti.
"Este important sa dai oamenilor informatia de care au nevoie. Un hair stylist trebuie sa se uite cum este imbracata persoana care ii calca pragul salonului, ce face, unde se duce. Si mai ales sa tina cont de ritmul de viata. Coafurile, tunsorile sau frizurile trebuie sa fie foarte versatile si usor de intretinut."
De ceva timp Geta Voinea prezinta emisiunea "Hair&Style" la Euforia Tv.


Sursa: starmania.ro

Acest articol a fost citit de 35924 vizitatori

  • Geta Voinea
Galerie Foto [1]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau