Hotel de lux intr-un castel irlandez
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Timp Liber / Vacanta / Hotel de lux intr-un castel irlandez

Hotel de lux intr-un castel irlandez

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Ashford Castle transformat in hotel de lux, a devenit celebru în filmul clasic “The Quiet Man” cu John Wayne, a fost pus la vanzare, la jumătate din prețul de lista de acum cinci ani.

Ashford Castle are o reputatie de neegalat, datorita conditiilor oferite turistilor.
Multe dintre camere păstrează arhitectura si designul original, deasemenea mobilierul, tapetul, impreuna cu multe tesaturi sunt originale.
Fiecare apartament este unic, camerele au o arhitectura si un design conceput pentru a oferi maxim de confort si eleganta, baile de marmură fiind somptuoase si refacute pentru relaxarea oaspetilor.

Ashford Castle, este un hotel de cinci stele, ce se intinde pe o suprafata de 148 de hectare, si acum este la vanzare pentru 25 de milioane de euro.

Castelul Ashford a fost construit in secolul al 13-lea, si a fost detinut secole la rand de familia Guinness, in 2007 fiind cumparat de investitorul Gerry Barrett, care acum doreste sa il vanda.
De-alungul timpului, Castelul Ashford a fost gazda unor demnitari și celebrități, printre care fostul președinte american Ronald Reagan și Regele britanic George V, în 1906.

Castelul Ashford are o istorie uimitoare din secolul al 13-lea până în prezent, castelul devenind hotel abea in 1939, iar din 1970 dupa ce a fost modernizat si renovat a devenit unul dintre hotelurile de top din lume.

Revista de turism Conde Nast Traveller a votat Castelul Ashford ca fiind cel mai bun hotel din Irlanda și al treilea din Europa.
Camerele hotelului costa între 400 și 950 de euro pe noapte, iar castelul are un numar foarte mare de vizitatori, în special din Statele Unite ale Americii.


Acest articol a fost citit de 1438 vizitatori

  • Hotel de lux intr-un castel irlandez
  • Hotel de lux intr-un castel irlandez
  • Hotel de lux intr-un castel irlandez
  • Hotel de lux intr-un castel irlandez
  • Hotel de lux intr-un castel irlandez
Galerie Foto [5]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau