Top 10 vacante de revelion
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Timp Liber / Vacanta / Top 10 vacante de revelion

Top 10 vacante de revelion

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Top 10 vacante de revelion
1. Un apartament in Edinburgh
Hogmanay, in Edinburgh este una dintre cele mai bune petreceri de revelion, pe strada, cu zgomot si culoare, muzica live si teatru, oameni care canta peste tot, bauturi la fiecare colt si un spectacol impresionant de pirotehnie ce lumineaza cerul din spatele castelului. Atrage o multime de pana la 100.000 de oameni, din jurul lumii si cererea pentru cazare este mare insa Clean Air Cottages are acest apartament Marchmont inca disponibil. La primul nivel al unei case victoriene traditionale, are parchet, o bucatarie mare si spatiu pentru 4 persoane in 2 camere ( una dubla si una cu 2 paturi). In apropiere de zona parcului, Meadows este la 15 minute distanta de Royal Mile si castelul Edinburgh.
2. Cabana eco in Yorkshire, pace si liniste in Yorkshire
Inclusa de curand in Rural Retreats ( si disponibila din noiembrie) zona Brompton Lakes este o comunitate rurala de cabane eco, langa apa. O cabana de pescuit a secoluli 21 are o asemanare vaga cu casa Teletubbie, si este dotata cu podele incalzite, spatii de locuit deschise, o soba funky si dormitoare smart cu paturi zip-and-link. Aflate pe 26 de acrii din jurul raului Swale, sunt la doar 2 mile distanta de Richmond, cu castelul sau medieval, teatrul georgian si extraordinarele ruine ale manastirii Abbey. Trei dintre cabane, pentru 6 persoane in 3 dormitoare, sunt inca disponibile pentru revelion.
3. Evadeaza in Cumbria
La doar jumatate de mila de grantia cu Scotia, conacul din secolul 17 Stonegarthside Hall este deschisa ca una dintre cele mai izolate case din Anglia. Pe malul raului Liddel, cea mai apropiata atractie este padurea Nichol si nu exista semnal la telefonie mobila. Insa castelul Vivat Trust are o curte mare, parapete si o scara din piatra ce duce la doua nivele de dormitoare (unele dintre ele cu paturi ornamentate). Exista o masa de biliard in camera de recreatie, un semineu mare in camera de zi si spatiu pentru 14 persoane, asa ca iti poti organiza propria petrecere.
4. Cabana Jurassic Coast, spatiu pentru 4 in Dorset
O casa nostima mica intr-un sat nostim din Dorset, cabana April poate caza 4 persoane in 2 dormitoare si locatia este fantastica. Plaja Jurassi coast de la Eype este la cinci minute distanta si orasul Birdport, are petreceri de revelion pe cinste, incluzand un spectacol de burlesgue. Ia in bagaj cateva rochii elegante pentru petrecerea Bridport sau daca nu vrei sa iesi din casa, stai langa foc cu un pahar de lichior sau du-te la hanul irlandez New Inn, din Eype si petrece-ti revelionul acolo.


Acest articol a fost citit de 1471 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau