Anorgasmia – lipsa orgasmului la femei
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Relatii / Viata Sexuala / Anorgasmia – lipsa orgasmului la femei

Anorgasmia – lipsa orgasmului la femei

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Anorgasmia – lipsa orgasmului la femei
Ce este Anorgasmia?
Sexul si orgasmul ar trebui sa fie placute, pline de bucurie, distractive, relaxante si asa mai departe. Asadar, de ce unele femei nu pot sa aiba orgasm?

Anorgasmia este o disfunctie sexuala, cateodata catalogata ca o afectiune psihica, care inseamna ca femeia nu poate ajunge la orgasm, chiar daca este stimulata adecvat. Daca nu este nimic in neregula din punct de vedere fizic, atunci cauza este una emotionala.
Pre-orgasmia si anorgasmia sunt des intalnite la femei. Studiile arata ca aproximativ 43% dintre femei au orgasm farte rar sau nu au niciodata.

Preorgasmia, numita si Anorgasmia primara
Preorgasmia presupune ca o persoana nu a experimentat niciodata un orgasm. Aceasta problema este foarte comuna in randul femeilor, desi pot fi afectati si unii barbati.

Anorgasmia secundara
Este o problema ce se refera la dificultatea unei persoane de a ajunge la orgasm. Chiar daca in trecut aceasta ajungea la orgasm, in prezent nu mai poate. Acest lucru se poate intampla daca persoana respectiva se simte violata intr-un anumit mod sau daca a suferit traume emotionale. Astfel de traume nu trebuie sa fie neaparat de natura sexuala. Orice trauma emotionala poate declansa aceasta problema.
Unele femei pot ajunge la orgasm, insa destul de rar, chiar o data sau de doua ori pe an.Acest articol a fost citit de 1809 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau